OTS: CIIE začína vydávať preukazy, prvé exponáty prichádzajú

TASR, 30. septembra 2019 13:52

Šanghaj, 30. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Prvé vstupné preukazy na druhý Medzinárodný dovozný veľtrh v Číne (CIIE) zaslala Čínska pošta 27. septembra vystavovateľom a odborným návštevníkom výstavy spoločnosť.

Počas tridsiatich dní, ktoré približne zostávajú do otvorenia brán veľtrhu 5. novembra, má byť účastníkom veľtrhu zaslaných okolo 200 000 odznakov.

V tomto roku CIIE spolupracuje s Čínskou poštou s cieľom poskytovať bezplatnú poštovú službu zasielania odznakov. Zriadi tiež registračné centrum s rozlohou 2 000 metrov štvorcových, na ktorom si môžu návštevníci veľtrhu vyzdvihnúť svoje odznaky na mieste konania. Medzitým sa prepravujú do Šanghaja exponáty. Prvý z nich, 3-tonové vozidlo od talianskeho výrobcu automobilov Iveco, dorazil na colné konanie v Šanghaji 26. septembra. Nový model talianskej firmy Daily 4X4 sa chystá debutovať v ázijsko-tichomorskej oblasti práve počas CIIE.

Všeobecná správa colných orgánov zriadila zvláštny colný úrad pre CIIE, ktorý zabezpečuje zjednodušené schvaľovacie postupy a skvalitnil kontroly s cieľom zaistiť, aby sa boli exponáty smerujúce na veľtrh, odbavené rýchlo.

Zaviedla tiež technológie veľkých dát s cieľom rozvíjať platformu cezhraničného riadenia obchodu a vydávať osvedčenia pre výrobky CIIE v digitálnej podobe.

Predĺženie zo šiestich mesiacov na jeden rok pre vystavovateľov CIIE s karnetom ATA, dokumentom, ktorý umožňuje dočasný dovoz tovaru, bude pokračovať aj v tomto roku, aby sa podnikom poskytol dostatok času na uskutočnenie následných propagačných akcií.

V súčasnosti prebiehajú aj ďalšie prípravy na výstavu. Predstaví sa čínske nehmotné kultúrne dedičstvo a kultové značky, ktoré budú zaberať plochu asi 4 000 metrov štvorcových. Očakáva sa, že pozornosť priláka výstava „horúcich hrncov" v Čchung-čching, ktorá predstaví jedinečné kulinárske dedičstvo mesta.

Počas podujatia sa predstaví 63 kultúrnych a umeleckých programov, ktoré zahŕňajú spev, tanec, ľudovú hudbu, drámu a operu. Návštevníkom pomôže takmer 20 robotov navrhnutých tak, aby pripomínali maskota veľtrhu, pandu menom „Jinbao". Informačné tabule na mieste konania boli preložené do viacerých jazykov vrátane angličtiny, francúzštiny, španielčiny a ruštiny

Foto -https://mma.prnewswire.com/media/1002975/China_International_Import_Expo.jpg 

Foto -https://mma.prnewswire.com/media/1002999/China_International_Import_Expo_2.jpg

Kontakt:

Liu Xiang

+86-20-8926-8255

1014734924@qq.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring