OTS: Oslávte a radujte sa z čínskeho nového roka so svetom, ...

TASR, 6. februára 2023 10:53

OTS:Oslávte a radujte sa z čínskeho nového roka so svetom, navštívte Ťiang-su v roku Zajaca

NANKING, 4. februára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Práve s príchodom roka 2023, roka Zajaca, bolo na účte zahraničných sociálnych médií, @Visit Jiangsu, Úradu pre kultúru a cestovný ruch provincie Ťiang-su, spustených na Facebooku, Twitteri, Instagrame, YouTube a TikToku niekoľko aktivít pri príležitosti čínskeho nového roku. Rôzne kreatívne interaktívne formy, ako sú videá, obrázky a texty, digitálne živé vysielanie, online interakcia, vítanie čínskeho nového roka vo viacerých jazykoch a tak ďalej mali ľuďom z celého sveta pomôcť dozvedieť sa o čínskom novom roku a kultúre provincie Ťiang-su. Príspevky dosiahli 3,08 milióna sledovateľov a získali 662 000 interakcií, ktoré zahŕňali takmer 100 krajín a regiónov na celom svete a sprostredkovali ľuďom audiovizuálny sviatok „Pôvab Ťiang-su", ktorý je plný čínskej novoročnej atmosféry.

Tento rok produkty vizuálnej konvergencie pri príležitosti čínskeho nového roka, ktoré integrujú prvky pamiatok v Ťiang-su, z papiera vystrihnuté nehmotné kultúrne dedičstvo a ďalšie charakteristické prvky, vytvorili reklamný pruh k roku Zajaca na našich sociálnych médiách, fotografie online hier puzzle, plagáty čínskeho nového roka a ďalšie kreatívne vizuálne produkty, ktoré boli pripnuté v hornej časti viacerých platforiem. Našim zahraničným fanúšikom sa snažíme predstaviť zaujímavý a jedinečný čínsky nový rok v Ťiang-su s viacúrovňovou víziou.

Zároveň bol v našom účte sociálnych médií @Visit Jiangsu vytvorený špeciálny stĺpček s názvom „Pôvab Ťiang-su" s námetom „Šťastný čínsky nový rok". Stĺpček tvoria témy ako „Znalosť čínskych novoročných zvykov v Ťiang-su", „Čínske novoročné jedlá v Ťiang-su" a „Výlet do Ťiang-su počas čínskeho nového roka" v lokalizovaných cudzích jazykoch, aby predstavil čínsku novoročnú kultúru, jedlá a turistické atrakcie.

Okrem toho sa v účte @Visit Jiangsu neustále predstavuje bohatý čínsky novoročný program prostredníctvom „živého cloudového vysielania" a účet sa neustále vylepšuje o digitálne inovácie. Spojil aj viaceré formy vystúpení s pohlcujúcimi scénami prostredníctvom uvedenia rôznych štýlov predstavení pri príležitosti čínskeho nového roka o kultúre Ťiang-su, prispôsobením filtra rozšírenej reality čínskeho nového roka a inými spôsobmi, aby vytvoril nový zmyslový zážitok o čínskom novom roku v oblasti kultúry a cestovného ruchu. Doteraz sa filter rozšírenej reality použil 250 000-krát a získal 122 000 interakcií. Ľudia z celého sveta sa podieľali na filtri rozšírenej reality roka Zajaca v účte @Visit Jiangsu, aby spoločne oslávili čínsky nový rok.

V účte @Visit Jiangsu v zahraničných platformách sociálnych médií prebehla v predvečer čínskeho Nového roka aktivita s názvom „Vítanie čínskeho nového roka vo viacerých jazykoch", aby mohli zahraniční priatelia pocítiť silnú atmosféru čínskeho nového roka. Pozvali sme fanúšikov a zahraničné osobnosti formujúce verejnú mienku, aby privítali čínsky nový rok, oslávili s @Visit Jiangsu čínsky nový rok, popriali všetko najlepšie do čínskeho nového roka a pocítili pôvab z vítania čínskeho nového roka v rôznych jazykoch, čím sa spájajú rôzne jazyky a kultúry v podobe videí a obrázkov.

Séria aktivít „Šťastný čínsky nový rok", ktoré vytvoril Úrad pre kultúru a cestovný ruch provincie Ťiang-su, ukázala zahraničnému publiku sviatočnú atmosféru a život v čase voľna počas čínskeho nového roka a otvorenejší, diverzifikovanejší a energickejší obraz čínskeho Ťiang-su.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/1995489/video.mp4

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu