OTS: Nové zariadenia na ťažbu kryptomeny sa vyznačujú vysokou mierou výkonu ťažby

TASR, 24. septembra 2019 16:56

Ottawa, Ontario, 24. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - BitHarp Group Limtied (www.BitHarp.com), skúsený výrobca hardvéru určeného na ťažbu kryptomien, sa stále častejšie objavuje medzi dôveryhodnými značkami pre investorov, ktorí majú záujem o zárobok ťažbou kryptomien priamo doma. Nedávno predstavené produkty spoločnosti Lyre Miner a Harp Miner sa vyznačujú nízkou mierou tvorby tepla a hluku. Môžete ich umiestniť kdekoľvek, vďaka čomu sú vhodné pre domáce použitie. Zákazníci môžu začať využívať tieto predkonfigurované ťažobné zariadenia jednoduchým zapojením do siete, výberom preferovanej mince a zadaním údajov o ťažobnom poole.

Jedným z kľúčových atribútov technológií Lyre Miner a Harp Miner je schopnosť zabezpečiť rýchlu návratnosť investícií. Podarilo sa to vďaka extrémne vysokej miere výkonu ťažby. Miera výkonu ťažby je všeobecným meradlom spracovateľskej výkonnosti ťažobných zariadení kryptomien. Vyššia hodnota výkonu ťažby znamená viac príležitostí na ťažbu kryptomeny a získanie blokovej odmeny. Lyre Miner a Harp Miner navyše podporujú ziskovosť nízkou energetickou spotrebou.

Miera výkonu ťažby oboch zariadení Lyre Miner aj Harp Miner je uvedená nižšie.

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) a 2 000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) a 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) a 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) a 50 TH/s (Harp Miner)

„BitHarp je jednou z prvých spoločností na tomto trhu, ktorá prišla s produktmi vhodnými pre bežnú ťažbu nadšencov kryptomien doma aj bez veľkých skúseností alebo poznatkov," hovorí Daniel Cox, technický riaditeľ firmy BitHarp. „Lyre Miner a Harp Miner boli navrhnuté tak, aby zjednodušili a sprístupnili ťažbu kryptomien. Je pre nás potešením vidieť, koľko začiatočníkov už zarába svoje prvé zisky práve vďaka využitiu ťažobných zariadení značky BitHarp priamo z domu."

Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na: https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp

BitHarp je výrobca kryptomien so sídlom na Novom Zélande, ktorý ponúka najvýkonnejšie a najflexibilnejšie zariadenia na ťažbu s cieľom zjednodušiť ťažbu a sprostredkovať zisk každému investorovi.

Kontakt:

Alexa Zimine

+1-786-625-3224

alexa@bitharp.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring