OTS: Hodvábna cesta Xinhua: Haier uvedie na európsky trh 20 nových modelov práčok

TASR, 16. septembra 2019 11:01

Peking, 16. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Čínsky gigant Haier oznámil plán uvedenia 20 nových modelov inteligentných práčok s priamym pohonom na európsky trh.

Na tohtoročnom veľtrhu IFA 2019, poprednom svetovom veľtrhu spotrebnej elektroniky, ktorý sa konal v Berlíne, v rámci odvetvia domácich spotrebičoch predstavili celý rad vysokokvalitných a stredne kvalitných práčok.

Na rozdiel od tradičnej práčky s pásom umožňuje najmodernejšia práčka s motorom s priamym pohonom súčasné otáčanie vnútorného valca a motora. Vnútorný valec sa tak udržiava v maximálnom rozsahu otáčania 90 stupňov, čo znamená jemnejšie zaobchádzanie s oblečením a textilom a ochranu pred deformáciou.

Všetkých 20 modelov práčok s priamym pohonom Haier, ktoré prichádzajú na európsky trh, je vybavených inteligentnou technológiou vhodnou na vytváranie sietí. Inteligentné práčky Haier automaticky upozornia používateľov, keď im dôjde prací prostriedok. Po stlačení tlačidla sa používatelia pripoja k webovej stránke obchodu Amazon, kde majú k dispozícii 12 najpredávanejších značiek pracích prostriedkov.

Údaje ukazujú, že od začiatku tohto roka sa na európskom trhu medziročne zvýšil predaj invertorových práčok s riadeným pohonom, ktoré zastupujú práčky s priamym pohonom, o 110 percent. Ako základný prvok produktovej rady Haier Smart Home prenikajú práčky Haier na európsky trh neuveriteľnou rýchlosťou. Firme Haier to nesmierne pomohlo pri budovaní ekosystému Smart Home Cloud a urýchlení tvorby scenárov inteligentného prania a starostlivosti o bielizeň v Európe.

„Produktová inovácia zameraná na prispôsobenie práčok potrebám spotrebiteľov" je hlavnou stratégiou spoločnosti Haier v rámci globálnej distribúcie práčok.

Na veľtrhu IFA 2019 spoločnosť Haier uviedla na trh aj ďalšie luxusné práčky. Napríklad valcová práčka Haier „Xianhe", ktorá je vybavená inovatívnou technológiou „ultrazvukového vzduchového prania", dokáže rozdeliť vodu na častice s mikrónovou veľkosťou, preniknúť do medzier medzi molekulami vlákien a ušetriť spotrebiteľom čas strávený žehlením oblečenia.

Veľkú pozornosť počas veľtrhu IFA upútal aj modrý pretekársky automobil Haier s priamym pohonom. Vozidlo je vybavené motorom s priamym pohonom Haier a testuje sa na Nurburgringu v Nemecku. Očakáva sa, že propagácia spoločnosti Haier v oblasti inteligentných práčok s priamym pohonom na európskom trhu nastaví nový trend prania a starostlivosti o bielizeň vo svete.

Pôvodný odkaz:  https://en.imsilkroad.com/p/308311.html

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/974883/Haier_IFA_2019.jpg

Kontakt:

Gao Jingyan

+86-13552905167

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring