OTS: BTS WORLD je odo dneška k dispozícii na celom svete pre systémy iOS ...

TASR, 26. júna 2019 13:34

BTS WORLD je odo dneška k dispozícii na celom svete pre systémy iOS aj Android

"Staňte sa manažérom BTS v BTS WORLD!"

- Dlho očakávaná mobilná hra BTS WORLD je k dispozícii pre systémy iOS a Android od 18.00 hod (KST) dňa 26. júna v 176 krajinách sveta

- Hráči sa stanú manažérmi kapely BTS a virtuálne sa môžu kontaktovať s členmi BTS prostredníctvom interaktívneho obsahu

- Úplne nová titulná pieseň "Heartbeat (BTS WORLD OST)" zaznie exkluzívne v tejto hre

SOUL, Južná Kórea, 26. júna (TASR/OTS/PRNewswire) -- Spoločnosť Netmarble dnes oznámila, že dlho očakávaná mobilná hra BTS WORLD, ponúkajúca fantastické zážitky v úlohe manažérov BTS, je k dispozícii na stiahnutie v Apple App Store a Google Play od 18.00 hod (KST) dňa 26. júna v 176 krajinách sveta (s výnimkou niekoľkých krajín).

BTS WORLD je mobilná simulačná hra na báze príbehov, ktorá hráčov zavedie späť na začiatok, do doby pred debutom kapely. Môžu sa tak stať manažérom skupiny BTS  a pomôcť jej stať sa superhviezdami.

Hráči budú mať za úlohu plniť rôzne zadania, v rámci ktorých si vyberú konkrétne členské karty BTS potrebné na zvládnutie úloh a postup v hre. Zbieranie a navyšovanie kariet odhalí v priebehu hry ďalšie príbehy.

Okrem hlavného príbehu BTS WORLD, ktorí hráčom umožní pomôcť členom BTS stať sa superhviezdami, sa v hre objavia aj osobné príbehy jednotlivých členov kapely BTS ako hlavných postáv.

BTS WORLD ponúka 10 000 nových fotografií a 100 videoklipov, ktoré nájdete výlučne len v tejto hre. Hráči budú mať možnosť virtuálne komunikovať s kapelou BTS prostredníctvom interaktívneho systému 1:1.

S príchodom hry uviedla spoločnosť Netmarble aj úplne novú titulnú pieseň z pôvodného soundtracku BTS WORLD (OST), „Heartbeat (BTS WORLD OST)", ktorá zaznie exkluzívne v tejto hre. Pieseň bude sprevádzať úvodné chvíle, keď príde hra na trh a bude možné si ju vypočuť počas prvých 48 hodín, kým nevyjde album BTS WORLD OST.

Album BTS WORLD OST uzrie svetlo sveta 28. júna. Okrem titulnej piesne "Heartbeat" nájdete na ňom nájdete aj tematickú pieseň každého člena v rámci hry a tri single - "Dream Glow (BTS WORLD OST Part.1, ktorý vyšiel 7. júna)," "A Brand New Day (BTS WORLD OST Part.2, ktorý vyšiel 14. júna)" a "All Night (BTS WORLD OST Part.3, ktorý vyšiel 21. júna)".

Hra bude k dispozícii na celom svete (okrem niektorých krajín) pre systémy iOS a Android. Viac informácií o hre BTS WORLD nájdete na site [https://btsw.netmarble.com] alebo sledujte Twitter, YouTube a Instagram.

O spoločnosti Netmarble Corporation

Netmarble Corp. tvorí zábavné hry pre publikum všetkých vekových kategórií na celom svete. Spoločnosť vznikla v Kórei v roku 2000 a dnes je najrýchlejšie rastúcou firmou tvoriacou mobilné hry a opätovne sa dostáva medzi najlepších vývojárov a vydavateľov mobilných hier na celom svete. Netmarble má viac ako 6 000 zamestnancov a na konte výrobu a technické zabezpečenie niekoľkých z najúspešnejších mobilných hier vrátane Lineage 2: Revolution, Blade & Soul Revolution, MARVEL Future Fight, Everybody's Marble a Seven Knights. Je materskou spoločnosťou firmy Kabam, špičkového vývojára bezplatných hier pre mnohých hráčov a najväčšieho akcionára Jam City, popredného tvorcu populárnych spoločenských hier a tiež strategickým partnerom spoločnosti CJ ENM Corporation, najväčšej ázijskej zábavnej spoločnosti, Tencent Holdings, najväčšej ázijskej internetovej spoločnosti a NCsoft, populárneho tvorcu Online RPG pre veľký počet hráčov. Viac informácií získate na: http://company.netmarble.com.

O spoločnosti Big Hit Entertainment

Spoločnosť Big Hit Entertainment založil vo februári 2005 v Južnej Kórei jej generálny riaditeľ a producent Bang Si-Hyuk. Hlavnou činnosťou tejto spoločnosti je produkcia hudby, umelecký manažment a vydavateľské aktivity. Medzi podnikateľské aktivity spoločnosti Big Hit patrí tvorba rôznorodého obsahu z dielne špičkových umelcov, medziiným aj svetovej chlapčenskej kapely BTS a jej novinky TOMORROW X TOGETHER. Prostredníctvom svojho motta "Hudba a umenie liečia" sa spoločnosť Big Hit snaží pozitívne ovplyvňovať poslucháčov svojim obsahom a hudobným fanúšikom na celom svete  poskytovať pohodlie a inšpiráciu.

O spoločnosti Takeone Company  

Takeone Company Corp. je inovatívna spoločnosť zameriavajúca sa na obsah, ktorá využíva pop-kultúru v hernom prostredí. Spoločnosť Takeone vznikla v roku 2016, aby uviedla na trh nový žáner mobilných hier s názvom „Filmové hry", ktorý kombinuje prvky interaktívnej hry v rámci konceptu príbehov založených na pop-kultúre a pôvodnom duševnom vlastníctve. Hry obsahujú videozáznamy a rôzne vizuálne obsahy, ktoré posúvajú hranice rozprávania príbehov novej generácie. Roky skúseností a praxe z interpretácie príbehov a vývoja hier viedli k vytvoreniu filmových hier ako Take Urban či BTS World. Takeone v súčasnosti vyvíja sériu filmových hier budúcnosti pre ďalšie tituly. Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.takeonecompany.com.

Kórea (Soul)

Vedenie PR tímu

Jinho Lee

globalpr-g@netmarble.com

82-2-2271-7444

Severná Amerika

Netmarble US PR

Chastity Irizarry

chastity.irizarry@netmarble.com

Rogers & Cowan

Joe Schneider

jschneider@rogersandcowan.com 

Big Hit Entertainment

Irene Choi

irenechoi@bighitcorp.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring