OTS: Zynga oslavuje 110. výročie spoločnosti Bugatti špeciálnou sériou udalostí

TASR, 4. decembra 2019 14:00

Spoločnosť Zynga oslavuje 110. výročie spoločnosti Bugatti špeciálnou sériou udalostí CSR Racing 2

Hráči môžu v hre jazdiť a zbierať exkluzívne hyperšportové vozidlá konštruované spoločnosťou Bugatti

San Francisco 4. decembra (TASR/OTS/BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), globálny líder v oblasti interaktívnej zábavy, v spolupráci s výrobcom automobilov pre závodné športy Bugatti dnes zahajuje sériu podujatí v populárnej mobilnej pretekárskej hre CSR Racing 2 (CSR2). Séria podujatí, ktorá oslavuje 110. výročie Bugatti, dá hráčom možnosť zbierať a súťažiť s najsilnejšími a najexkluzívnejšími hyperšportovými vozidlami na svete v CSR2.

Spoločnosť Zynga oslavuje 110. výročie spoločnosti Bugatti špeciálnou sériou udalostí CSR Racing 2 (Fotografia: Business Wire)

"Bugatti je jedným z najznámejších a najuznávanejších výrobcov automobilov na svete a sme skutočne poctení, že s nimi oslavujeme taký dôležitý míľnik,“ povedal Julian Widdows, viceprezident CSR2. „Náš tím neúnavne pracoval, aby sa ubezpečil, že v hre sú skutočne zastúpené všetky elegantné formy automobilov a ich výkonné motory. Toto je najbližšie ako sa milovníci áut Bugatti môžu k jednému dostať, bez toho aby si ho skutočne kúpili."

Táto séria predstavuje 24 rôznych vozidiel Bugatti, z ktorých tri sú k dispozícii výlučne v CSR2. Hráči môžu vidieť autá v rozšírenej realite, čo im dáva skúsenosti so sedením na sedadlách vodiča najžiadanejších hyper športových automobilov, aké kedy boli navrhnuté. Integrácia má sedem rôznych udalostí počas osemtýždňového obdobia a bude aj v pokračujúcej beta verzii novej funkcie CSR2 s funkciou hráč proti hráčovi - Showdown. Exkluzívne verzie Bugatti pre CSR2: · Chiron Super Sport 300: prvý sériový automobil, ktorý prelomil magickú bariéru 300 míľ za hodinu · La Voiture Noire: jednorazové veľkolepé majstrovské dielo · Centodieci: novo vydaná pocta pôvodnému modernému super športovému automobilu EB110

"Interaktívna zábava je hlavným hnacím motorom nadšenia dnešnej mladej generácie pre autá a je skvelým spôsobom, ako zostať v kontakte s fanúšikmi z celého sveta," povedal prezident Bugatti Stephan Winkelmann. "Sme veľmi radi, že vďaka tomuto partnerstvu so spoločnosťou Zynga majú naši nadšenci možnosť zažiť všetky naše najnovšie exkluzívne hyper športové vozidlá Bugatti v CSR2."

Každý aspekt 24 vozidiel Bugatti, od vetraích mriežok po farbu, povrchovú úpravu palubnej dosky a prešívanie, bol starostlivo vytvorené pre CSR2, aby odrážal skutočné hyper športové autá. Hráči môžu skúmať autá kliknutím na špeciálne body, čím spustia ručne, na mieru vyrobené animácie, ktoré im umožnia otvoriť dvere, vyklopiť kapotu, prezrieť si zákutia motora, nárazníky a ďalšie súčasti.

CSR2 je k dispozícii na stiahnutie zadarmo na App Store ako aj na Google Play Store. Viac informácií o CSR2 nájdete na komunitných kanáloch hry na sieťach Facebook, Twitter, Instagram, a YouTube. Poznámka editora - Ak chcete zobraziť podporné prvky pre CSR Racing 2 (CSR2), kliknite sem:

https://app.box.com/s/56junq0iv8ibm2dx0mqfo8hpkd7qlk64

O spoločnosti Zynga Inc.

Zynga je globálnym lídrom v oblasti interaktívnej zábavy s poslaním prepojiť svet prostredníctvom hier. Do dnešného dňa hrala hry patriace pod franšízu Zynga viac ako miliarda ľudí. Medzi tieto hry patria CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry spoločnosti Zynga sú k dispozícii vo viac ako 150 krajinách a sú hrateľné na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 so sídlom v San Franciscu, má pobočky v USA, Kanade, Spojenom kráľovstve, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na stránke www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter a Facebook.

O spoločnosti Bugatti

Spoločnosť Bugatti Automobiles S.A.S. vyrába najvýkonnejšie, najrýchlejšie, najexkluzívnejšie a luxusné sériovo vyrábané hyper športové vozidlá. Od svojho založenia v roku 1909 sa francúzska luxusná značka nachádza v meste Molsheim v Alsasku. Veyron sa tu vyrábal v rokoch 2005 až 2015, išlo o prvý moderný hyper športový automobil, ktorého 450 kusov bolo vyrobených ručne. Od jesene 2016 zamestnanci v Molsheim vyrábajú modely Chiron1.

S výkonom 1 500 koní, ktorý doteraz nebol dosiahnutý vyrobenými vozidlami, s krútiacim momentom 1 600 newton metrov pri 2 000 až 6 000 ot / min a mnohými technickými inováciami, stanovuje Chiron1 nové štandardy v automobilovej technike.

V roku 2017 spoločnosť Bugatti dodala zákazníkom 70 vozidiel, do roku 2018 sa ich počet zvýšil na 76. V roku 2019 bude zákazníkom dodaných viac ako 80 vozidiel. Spoločnosť Bugatti ohlásila produkciu 500 modelov - v súčasnosti je možné objednať iba 100 modelov Chiron. Produkcia modelu Divo2, vozidla optimalizovaného pre priečne zrýchlenie, bude nasledovať čoskoro.

Bugatti je súčasťou koncernu Volkswagen od roku 1998 a zamestnáva viac ako 300 ľudí. Väčšina z nich pracuje v meste Molsheim v Alsasku. S 37 predajcami a servisnými partnermi v 18 krajinách Európy, Severnej Ameriky, Blízkeho východu, Ázie a Tichomoria je Bugatti globálnym hráčom.

1 Spotreba paliva, l/100 km: mestská 35,2 / mimomestská 15,2 / kombinovaná 22,5; kombinované emisie CO2, g / km: 516; trieda účinnosti: G

2 Spotreba paliva, l / 100 km: nepodlieha smernici 1999/94 / ES, pretože v súčasnosti ešte nie je k dispozícii celkové typové schválenie

Výhľadové vyhlásenia

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia, ktoré sa okrem iného týkajú vydávania budúcich herných funkcií a udalostí CSR Racing

2. Výhľadové vyhlásenia často zahŕňajú slová ako „výhľad“, „predpokladaný“, „plánovaný“, „zamýšľaný“, „bude“, „predvídať“, „veriť“, „cieľ“, „očakávať“ a vyhlásenia v budúcom čase. Dosiahnutie alebo úspech v oblastiach, na ktoré sa tieto výhľadové vyhlásenia vzťahujú, so sebou prináša značné riziká, neistoty a predpoklady. Nemalo by sa spoliehať na takéto výhľadové vyhlásenia, ktoré vychádzajú z informácií, ktoré máme k dispozícii v deň tohto oznámenia. Nepreberáme žiadnu povinnosť aktualizovať takéto vyhlásenia. Ďalšie informácie o týchto rizikách, neistotách a predpokladoch sú alebo budú podrobnejšie opísané v našich verejných podaniach pre Komisiu pre cenné papiere (SEC), ktorých kópie je možné získať na našej webovej stránke venovanej vzťahom s investormi na adrese http://investor.zynga.com alebo na webovej stránke SEC na www.sec.gov

Fotografie / Multimediálna galéria k dispozícii: https://www.businesswire.com/news/home/52134485/en

Kontakty

Zynga Media Contact:

Kenny Johnston kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

Or

Bugatti Automobiles S.A.S. Contact:

Tim Bravo

Head of Communications

Mobile: +33 640 151969

Email: tim.bravo@bugatti.com

Zdroj: Zynga

Multimédiá

Fotografia

Spoločnosť Zynga oslavuje 110. výročie spoločnosti Bugatti špeciálnou sériou udalostí CSR Racing 2 (Fotografia: Business Wire)

Logo

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring