OTS: Zynga a tím automobilových tunerov Liberty Walk zahajujú jedinečnú dizaj...

TASR, 25. novembra 2020 16:00

Zynga a tím automobilových tunerov Liberty Walk zahajujú jedinečnú dizajnovú súťaž na novú funkciu Elite Tuners v hre CSR Racing 2

Víťazný dizajn Súťaže CSR2 Elite Tuners: "Design A Wrap" ("Navrhni polep") bude pridaný do hry a bude umiestnený na skutočné auto navrhnuté spoločnosťou Liberty Walk

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-- Spoločnosť Zynga (Nasdaq: ZNGA), globálny líder v oblasti interaktívnej zábavy oznámila, v súvislosti so spustením Elite Tuners a súťaže "Design A Wrap" v hre CSR Racing 2 (CSR2), partnerstvo s popredným japonským tunerom automobilov Liberty Walk.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005059/en/

Zynga a tím automobilových tunerov Liberty Walk zahajujú jedinečnú dizajnovú súťaž na novú funkciu Elite Tuners v hre CSR Racing 2 (Fotografia: Business Wire)

Počnúc 9. decembrom môžu hráči vstúpiť do exkluzívnej mobilnej závodnej súťaže vytvorením vlastného polepu automobilu, ktorý bude uvedený v CSR2; dizajn výhercu súťaže bude umiestnený na skutočné auto Toyota Supra tímom Liberty Walk. Pre vstup do súťaže musia hráči nahrať svoje vlastné návrhy polepov na sociálne médiá, označením @CSRRacing a pomocou hashtag #CSR2Wrap. Hráči budú vyzvaní k lajkovaniu a zdieľaniu svojich obľúbených designov.

Top 10 vybraných návrhov bude predstavených tímu Liberty Walk, ktorý potom 20. februára 2021 cez špeciálne odhaľovanie designov, vyberie finalistu. Pri oznamovaní partnerstva vydal zakladateľ Liberty Walk, Wataru San, spolu so svojím tímom video, ktoré láka na novú funkciu Elite Tuner v CSR2.

Elite Tuners je jednou z najväčších rozšírení v histórii CSR2, ktorá dáva hráčom nevídanú slobodu vyjadriť svoju identitu hlbšími úpravami, ako sú príslušenstvo, spojlery a ďalšie. Hráči môžu tiež zvyšovať svoj výkon a pridávať do svojej existujúcej zbierky vzácne autá.

"Sme nadšení z toho, že môžeme spolupracovať s ikonickým tímom Liberty Walk a priniesť funkciu Elite Tuners v CSR2, ako najprepracovanejší systém úprav našim hráčom z celého sveta," vyhlásil Julian Widdows, viceprezident CSR2. "Nechať Liberty Walk priviesť k životu vlastný dizajn polepu vozidla je splneným snom každého hráča. Nemôžem sa dočkať, až uvidím kreativitu a návrhy našich hráčov. "

"S CSR Racing 2 spolupracujeme už pekných pár rokov," povedal Wataru San, zakladateľ Liberty Walk. "Reprodukovali naše body kity a rešpektovali náš dizajn a štýl. Veríme im a veľmi ma teší, že som sa v hre objavil počas mojej vlastnej udalosti. Robili sme maximum, aby sme potešili našich fanúšikov a fanúšikov CSR2. "

CSR2 je k dispozícii na stiahnutie zadarmo v App Store aj na Google Play. Ďalšie informácie o CSR2 nájdete v komunitných kanáloch hry na sieťach Facebook, Instagram, Twitter a YouTube.

Ak chcete zobraziť podporný materiál pre CSR2, kliknite sem: https://www.dropbox.com/sh/iw2xzdy94t2sgw6/AAAgs6JF_NJBY_cVhYTum_z7a?dl=0

O spoločnosti ZYNGA INC.

Zynga je svetový líder v oblasti interaktívnej zábavy s poslaním prepojiť svet prostredníctvom hier. Doteraz hrala franšízy Zynga, vrátane CSR Racing TM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons! TM, Merge Magic! TM, Toon BlastTM, Toy BlastTM, Words With FriendsTM a Zynga PokerTM, viac ako miliarda ľudí. Hry spoločnosti Zynga sú k dispozícii vo viac ako 150 krajinách a možno ich hrať na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 a jej hlavné sídlo je v San Franciscu, s pobočkami v USA, Kanade, Veľkej Británii, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Ďalšie informácie nájdete na www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter, Instagram, Facebook alebo na blogu spoločnosti Zynga.

VÝHĽADOVÉ VYHLÁSENIA

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia týkajúce sa, okrem iného, vydaniA budúcich funkcií a udalostí CSR Racing 2. Výhľadové vyhlásenia často obsahujú slová ako "výhľad", "projektovať", "plánovať", "zamýšľať", "vôľa", "predvídať", "veriť","cieľ","očakávať"a vyhlásenie v budúcom čase, ktoré sú všeobecne považované za výhľadové. Úspech v záležitostiach, na ktoré sa vzťahujú tieto výhľadové vyhlásenia, zahŕňa významné riziká, neistoty a predpoklady. Nemali by ste sa príliš spoliehať na takéto výhľadové vyhlásenia, ktoré sú založené na informáciách, ktoré máme k dispozícii k tomuto dátumu. Nepreberáme žiadnu povinnosť aktualizovať takéto vyhlásenia. Ďalšie informácie o týchto rizikách, neistotách a predpokladoch sú alebo budú podrobnejšie opísané v našich verejných podaniach pre Komisiu pre cenné papiere (ďalej len "SEC"), ktorých kópie možno získať na našej webovej stránke pre Vzťahy s investormi na adrese http://investor.zynga.com alebo na webe SEC na www.sec.gov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005059/en/

Kontakty

ZYNGA MEDIA CONTACT

Kenny Johnston

KJohnston@Zynga.com | (602) 999-1890

Zdroj: Zynga

Multimédiá

Video

Zynga a tím automobilových tunerov Liberty Walk zahajujú jedinečnú dizajnovú súťaž na novú funkciu Elite Tuners v hre CSR Racing 2

Fotografia

Zynga a tím automobilových tunerov Liberty Walk zahajujú jedinečnú dizajnovú súťaž na novú funkciu Elite Tuners v hre CSR Racing 2 (Fotografia: Business Wire)

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu