OTS: Značka BOSIDENG zažiarila počas londýnskeho týždňa módy: vedie...

TASR, 17. februára 2020 12:14

Značka BOSIDENG zažiarila počas londýnskeho týždňa módy: vedie celosvetovú kampaň na podporu Číny

LONDÝN, 17. februára (TASR/OTS/PRNewswire) -- Prvá prehliadka čínskej značky páperových búnd BOSIDENG počas týždňa módy v Londýne sa premenila na dramatické vyjadrenie podpory Číne. "ČÍNA, DO TOHO!" znel odkaz podporovaný priateľmi Číny z celého sveta, ktorí sa zúčastnili podujatia. Tento akt vyvolal obrovský záujem globálnych médií na internete aj na sociálnych médiách.

BOSIDENG sa podľa oficiálneho harmonogramu módnej prehliadky v Londýne predstavil po prvý raz v tejto sezóne. Ide o historický okamih pre túto významnú čínsku módnu značku. Po obavách z koronavírusu v Číne sa mnohí čínski návrhári a médiá v tejto sezóne stiahli zo scény a zahraničné médiá uviedli, že "čínske značky chýbajú na medzinárodných týždňoch módy 2020". Módna značka BOSIDENG však demonštrovala dôveru v silu čínskej módy a odolnosť čínskeho ľudu, čo viedlo všetkých zahraničných priateľov k povzbudeniu Číny v tejto ťažkej dobe.

Ako jeden zo štyroch hlavných medzinárodných týždňov módy je London Fashion Week známy svojim inovatívnym a avantgardným duchom. Priťahuje medzinárodné značky a návrhárov, čím sa stáva prirodzenou platformou kreatívnej energie. Skutočnosť, že sa táto čínska značka objavila na scéne, bola jedným z najdiskutovanejších momentov tohtoročného módneho týždňa v Londýne.

Prehliadka značky BOSIDENG bola plná odkazov na Čínu. Modely páperových búnd na novú sezónu mali na prednej strane nálepky s čínskou vlajkou. Vetrovky sa pýšili žiarivými farbami, ako napríklad ovocná zelená, neónová žltá a Van Goghova modrá, spolu s módnymi prvkami typu reflexná digitálna kamufláž a farby dazzle. Táto veľkolepá fúzia módnej tvorivosti a remeselného technického spracovania udáva tempo čínskej móde dneška.

Prehliadka skončila v priaznivom a nebojácnom naladení, keď sa 54 modeliek v červených páperových bundách pripojilo vo finále k dizajnérovi. Hostia z celého sveta skandovali "Čína, do toho!" v čínštine a angličtine na podporu Číny a čínskych značiek. Po prehliadke sa hostia z domova i zo zahraničia snažili osobne vyjadriť svoju podporu a priania len toho najlepšieho Číne. Jeden člen publika z Veľkej Británie povedal: „Toto je najvýnimočnejší týždeň módy, akého som sa kedy zúčastnil. Do toho Čína!" Ďalší čínsky návštevník zo zahraničia povedal: "Som veľmi hrdý na to, že v Londýne počas týždňa módy vidím našu národnú vlajku. Do toho Čína!"

Viaceré popredné médiá informovali o tom, ako vyjadrenie značky BOSIDENG počas týždňa módy v Londýne inšpirovalo Čínu v tejto náročnej dobe k celosvetovej podpore.

BOSIDENG je značka, ktorá sa už 43 rokov sústredí na výrobu páperových búnd a počas týždňa módy v Londýne prezentovala významné gesto, keď priniesla kvalitu svojej značky globálnemu publiku. Okrem vynikajúcej kvality a dizajnu výrobkov spoločnosť BOSIDENG upútala aj svojim sebavedomým prejavom na medzinárodnej scéne. V posledných rokoch si značka BOSIDENG v rámci celkovej stratégie "zamerania sa na hlavný kanál a na hlavnú značku" získala veľkú obľubu u mladých ľudí a dva roky po sebe dosiahla pôsobivý rast. BOSIDENG predstavuje potenciál čínskej módy prosperovať tvárou v tvár globálnej konkurencii. Keď Čína a najmä oblasť Wu-chan čelila v chladnom období výrazným výzvam, spoločnosť BOSIDENG venovala 150.000 páperových búnd v hodnote 300 miliónov jüanov na podporu pracovníkov v prvej línii a všetkých, ktorí takúto pomoc potrebujú. Na medzinárodnej scéne táto skvelá značka páperových búnd inšpirovala svet, aby Číne vyjadril globálne posolstvo pozitívnej energie. A vďaka prítomnosti značky BOSIDENG nechýbala Čína v Londýne počas týždňa módy.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1091054/WechatIMG2827_London_Fashion_week.jpg

KONTAKT: Ye Yuan, 18616065860, lyuan@winpr.cn

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring