OTS: Život nie je ľahký

OTS, 12. augusta 2014 15:59

Bratislava 12. augusta (TASR/OTS) - Všetci sa počas nášho života musíme vysporiadať s úspechmi, ale aj neúspechmi. Celý život sa tak za niečim ženieme, no nakoniec aj tak prídeme na to, že nám chýba niečo celkom iné.

Práca nás samozrejme živí, no nemôžeme fungovať len tu. Mali by sme preto dbať o udržanie rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom.

Avšak ani rodinný život nie je taký, ako býval. Máme voľnosť a len ťažko sa jej vzdávame, preto partnerstvá často stroskotajú. Jednoducho sa nechceme prispôsobiť, no ak prídeme na to, že to bola chyba, je často už veľmi neskoro. Vzťahy tak často berieme povrchne a užívame si voľnosť.

Vo vyššom veku sa však spriaznená duša hľadá oveľa ťažšie. Netreba zabúdať aj na to, že ak ste dlho sám, je prispôsobenie sa druhému oveľa náročnejšie a nie každý je ochotný toto podstúpiť. Človek je však spoločenský, a tak prirodzene vyhľadávame spoločnosť všetci. Ak však zlyhali všetky Vaše pokusy o naviazanie nového vzťahu, možno nájdete spriaznenú dušu v online zoznamke. Aj internet tu ponúka množstvo príležitostí, a aj takéto vzťahy môžu vydržať celý život. Dôležité je, aby ste sa dobre spoznali a naučili sa rešpektovať aj tie zlé stránky toho druhého. Partnerský život je stále o kompromisoch.

Veľa Vám však prezradia krízové, či hraničné situácie, do ktorých by ste sa bežne nedostali. Otestujte si teda charakter toho druhého napríklad na horách. Niekedy stačí obyčajná túra, no ak už máte nejaké skúsenosti, spoločné zážitky a úsmevné príhody do budúcnosti prinesie aj výstup na Gerlach. Ženy sa budú samozrejme musieť vzdať módneho oblečenie, no aj muži musia vymeniť bežné tenisky za turistickú obuv. Určite sa Vám však budú hodiť športové okuliare. Tie správne hľadajte na soseyewear.sk. Ak ste skutočne našli spriaznenú dušu, môžete vyberať svadobné obrúčky.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring