OTS: Žilinská IT firma bodovala vo svete

TASR, 12. októbra 2016 10:54

IT spoločnosť zo Žiliny získala ako prvá a doposiaľ jediná firma zo Slovenska prestížne medzinárodné ocenenie.

Bratislava 12. októbra (TASR-OTS) - Spoločnosti HOUR sa podarilo úspešne reprezentovať Slovenskú republiku na najväčšom fóre európskeho formátu, ktoré sa venuje budúcnosti moderného cloudu - Eurocloud Forum 2016. Aktuálny 7. ročník sa konal 5.- 6. októbra v Bukurešti pod záštitou organizácie Eurocloud Europe (https://www.eurocloud.org/).

Odbornú porotu súťaže Eurocloud Forum Award 2016 si spoločnosť HOUR získala inovatívnym riešením eHuman – 24 hodinový personálny asistent (http://www.personalnyasistent.sk/), ktoré sa sústredí nielen na zlepšovanie procesov vo firme, ale aj na samotného zamestnanca a zefektívnenie jeho komunikácie so zamestnávateľom, v čom porota videla významnú pridanú hodnotu.

Zo slávnostného galavečera si spoločnosť odniesla Špeciálnu cenu poroty "One to watch", ktorú osobne prevzal Riaditeľ obchodu a marketingu - Rastislav Wölcz spoločne s majiteľom HOUR Milanom Urbaníkom a obchodnou manažérkou Katarínou Mišutkovou. HOUR sa tak stal historicky prvým a doposiaľ jediným zástupcom zo Slovenska, ktorý na podujatí presvedčil medzinárodnú odbornú porotu.

Podľa Ing. Juraja Zelenaya CISA, zástupcu slovenskej pobočky organizácie Eurocloud, bola organizácia tohto ročníka vynikajúca. Podľa jeho slov podujatie mohlo hostiť viac ako 600 návštevníkov a počas jeho trvania sa prezentovalo okolo 50 spoločností z 15-tich európskych krajín. Všetky projekty, ktoré sa prihlásili do súťaže boli veľmi zaujímavé a podnetné.

Viac informácii o podujatí a všetkých ocenených nájdete v oficiálnej tlačovej správe (https://www.eurocloud.org/news/detail/news/eurocloud-europe-announces-the-2016-european-awards-nominees-1.html) združenia EuroCloud Europe.

Spoločnosť HOUR spol s r.o. prináša hodnoty do HR už viac ako 23 rokov. Ako autor informačných systémov HUMAN a Humanet, komplexného riešenia 24 hodinový personálny asistent a poskytovateľ outsourcingu personálnej a mzdovej agendy predstavuje stabilného partnera pre mnohé slovenské spoločnosti. V roku 2016 produkty HUMAN (http://www.hour.sk/sk/human) a HUMANET (http://www.hour.sk/sk/humanet) získali ocenenia aj počas EuroCloud Slovakia Day 2016 a zaradili sa medzi najlepšie slovenské cloudové riešenia. Viac informácii o spoločnosti nájdete na www.hour.sk (http://www.hour.sk/).

Eurocloud forum (http://forum.eurocloud.org/awards/) predstavuje najväčšie európske zhromaždenie vládnych predstaviteľov, organizácií, firiem, start-upov, či jednotlivcov, ktorí sa venujú problematike cloudu a jeho budúcnosti. Každoročne od roku 2009 združuje priaznivcov cloudu na spoločnej platforme s cieľom poukázať na zaujímavé európske trendy a novinky. Viac informácií o podujatí nájdete na jeho oficiálnej stránke (http://forum.eurocloud.org/awards/).

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring