OTS: Zihaad Wells sa vráti do spoločnosti True Religion Apparel ako kreatívny...

TASR, 10. decembra 2019 12:22

OTS: Zihaad Wells sa vráti do spoločnosti True Religion Apparel ako kreatívny riaditeľ

Manhattan Beach, Kalifornia 10. decembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť True Religion Apparel, Inc. dnes oznámila, že Zihaad Wells bol vymenovaný za nového kreatívneho riaditeľa s okamžitou účinnosťou. Pán Wells bol viceprezidentom dizajnu pre True Religion Apparel v rokoch 2006 až 2017 a naposledy viceprezidentom pre dizajn a kreatívu v spoločnosti AG Jeans. Bude zodpovedný za dizajn výrobkov, marketing a riadenie kreatívneho smerovania značky. Pán Wells spadá pod generálneho riaditeľa Michaela Buckleyho.

Zihaad Wells má hlboké znalosti v oblasti denimového priemyslu naprieč od produktov, veľkoobchodu, maloobchodu až po elektronický obchod a viac ako 20 rokov skúseností. Wells začal svoju kariéru v Levi Európe, kde pracoval na kolekciách Levi’s Red a Levi’s Vintage, predtým, ako v roku 2006 prišiel do spoločnosti True Religion Apparel.

Michael Buckley, generálny riaditeľ, uviedol: „Sme veľmi nadšení a hrdí na to, že môžeme privítať Zihaada Wellsa späť v spoločnosti True Religion Apparel. Zihaad je jedným z popredných denimových a športových kreatívcov v priemysle.“

V komentári k svojmu vymenovaniu pán Wells dodal: „Som nesmierne nadšený, že sa môžem ako kreatívny riaditeľ vrátiť do spoločnosti True Religion. Je to ako vrátiť sa domov. Teším sa na spoluprácu s Michaelom a tímom pri návrate k DNA, ktoré robí z True Religion úžasnú značku, ktorá bola dokonalou rovnováhou medzi dedičstvom a modernosťou zakorenenou v kultovom džínsovom oblečení.“

O spoločnosti True Religion Apparel, Inc.

Spoločnosť True Religion na džínsovú scénu v Los Angeles vstúpila v roku 2002, keď vytvorila klasické džínsy s piatimi vreckami. Vďaka švom šitým piatimi ihlami s dvoma stehmi na palec sa značka True Religion stala okamžite uznávaná pre svoj skvelý štýl. True Religion vyjadruje jedinečnosť každého z nás. Túto značku nosia športovci, muzikanti a umelci na celom svete, aby vyjadrili svoju jedinečnosť a individualitu. Džínsy značky True Religion vynikajú exkluzivitou a ikonickým štýlom a sú vyrobené z džínsoviny špičkovej kvality. Okrem toho spoločnosť True Religion vyrába dámske, pánske i detské športové oblečenie.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005232/en/

Zdroj: True Religion Apparel, Inc.

Kontakt:

For True Religion:

Kate Kaminsky

kate@michelemariepr.com

646.863.3923

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring