Nahlásiť chybu v článku
Občas sa niekde objaví nejaká chybná informácia, preklep, či nesprávna interpretácia. Budeme radi, ak nás na túto chybu cez tento formulár upozorníte, aby sme ju mohli čo najskôr opraviť. Redakcia TASR.sk
TASR, 16. októbra 2015 12:07
Bratislava 16. októbra (TASR-OTS) - Nenechajte si ujsť jedinečné predstavenie, kde si hlavnú úlohu zahrá nové menu pripravené šéfkuchárom Igorom Čehym. K dokonalému zážitku prispeje rozvíjaním chutí víno z vinárstva Martina Pomfyho, ktoré hrdo nesie označenie Národný salón vín. "V novom menu sme pre našich hostí pripravili jedlá z lokálnych surovín. Snažíme sa držať tradícií starej prešporskej kuchyne a to najlepšie z nej chceme našim hosťom naservírovať moderným kulinárskym spôsobom," prezradil o novom menu v reštaurácii River Bank jeho autor. Gurmáni určite ocenia carpaccio zo zubáča s citrónovou tapenádou, marinovaného pstruha či kaviár zo pstruha. Pochutiť si budú môcť aj na grilovaných mušliach sv. Jakuba na vanilke a ako hlavný chod si pre nich Igor Čehy pripravil bravčové medajlónky pošírované v červenom víne, hríbovom perkelte s plnenými pirohmi a šalviovou omáčkou. Úlohy sladkej bodky za celým menu sa zhostí pena z bielej čokolády s makom a jahodovou omáčkou. Ku každému jedlu vyberie someliérka Kristína Kováčiková to najlepšie víno, ktoré doplní a dokonale rozvinie chuť jedál. O pôvode a chuti jednotlivých vín osobne porozpráva hosťom Martin Pomfy a taktiež budú mať hostia jedinečnú možnosť vypočuť si predstavenie ročníka 2015 priamo od vinára.
Gurmánsky večer sa bude konať v River Bank Restaurant v Grand Hoteli River Park, Bratislava vo štvrtok 29. októbra 2015 o 19.00 h.
Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
lt vs