OTS: Zariaďte si zdravý domov

TASR-OTS, 20. apríla 2015 10:00

Bratislava 20. apríla (TASR/OTS) - Aj u nášho bývania je potrebné dbať na viaceré zásady. Nielen nábytok je dôležitý, aby sme sa doma cítili dobre. Žiaľ veľa zásadných faktorov najmä pre zdravé bývanie nevieme vždy ovplyvniť. Práve byty nie vždy ponúkajú kvalitné vyhotovenie, a tak neraz bojujeme s nadmernou vlhkosťou, či zatekaním stien.

Na tieto problémy je však dobré myslieť už pred kúpou nového bývanie, ale aj pri stavbe vlastného domu. Kvalita je preto zásadná, ide predsa o zdravie našej rodiny. A práve nadmerná vlhkosť spôsobuje aj závažné dýchacie ťažkosti. Dlhodobé vystavenie tak má zásadný dopad na naše celkové zdravie.

Preto netreba podceňovať ani výber stavebného materiálu, projektu, či odbornej práce. Len tak si zabezpečíte, že Váš nový domov bude aj bezpečný. Správne treba zvoliť aj spôsob vykurovania. Na domoch sú najviac obľúbené krby. Tu je však dôležitý nielen ich výber, ale aj správna montáž, a tiež výkon. Ak teda chcete mať doma naozaj teplo, vyberte si ten správny na zopkrby.sk. Porada s odborníkom by však mala byť samozrejmosťou.

Správny postup pri stavbe je tak zásadným pre Vaše zdravé bývanie. Aby ste však mali naozaj istotu, netreba podceňovať ani pravidelné vetranie. Plastové okná, ktoré sú najrozšírenejšie totiž nezabezpečujú prirodzenú ventiláciu, preto ju musíme nahradiť sami. Pre Váš lepší pocit si však môžete domov kúpiť vlhkomery. Tie spoľahlivo prezradia, aká je skutočná vlhkosť vo Vašom domove.

Potom už bude bývanie naozaj pohodlné a rodina môže spokojne žiť. Nezabudnite však na tú správnu sedačku. Tá dnes už k našim domovom jednoducho patrí a vyberať tú správnu môžete na sedackynamieru.sk.
Okrem zdravého prostredia potrebujeme svoje bývanie aj skrášliť. Na tento účel výborne poslúžia aj rodinné fotografie. Náplne do tlačiarní umožnia ich pohodlné vytlačenie aj u Vás doma.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring