OTS: Zakladateľka Glamhive Stephanie Sprangersová a stylistka celebrít Nicole...

TASR, 25. februára 2021 17:38

Zakladateľka Glamhive Stephanie Sprangersová a stylistka celebrít Nicole Chavezová oznámili, že sa uskutoční samit Digital Winter Style and Beauty Summit

Konferencia spojí vedúcich predstaviteľov v oblasti štýlu a kozmetického priemyslu, aby hovorili o móde, kráse a podnikaní.

Seattle/Los Angeles 24. februára --(TASR/OTS/BUSINESS WIRE)-- Spoločnosť Glamhive ohlásila svoju štvrtú online konferenciu, ktorá sa uskutoční 27. februára 2021. Na samite Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit sa stretnú špičkoví lídri v oblasti módy a krásy, od stylistky Kristen Bell po investorku, ktorá zbohatla o miliardy dolárov, Cindy Eckert. Inovatívni lídri budú diskutovať o móde, kráse, podnikaní a ďalších aspektoch. Spoluorganizátorkami podujatia budú Stephanie Sprangersová a Nicole Chavezová. Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005275/en/

"Veľmi rada som sa zúčastňovala samitov krásy a štýlu organizovaných spoločnosťou Glamhive, zvlášť v tomto náročnom období. Samity priniesli zmysel pre komunitu, ktorá vo svete tvorivých talentov chýba, a nadviazala som týmto spôsobom úžasné kontakty s ostatnými umelcami na celom svete," povedala Nicole Chavez, stylistka celebrít. Nicole je jednou z najžiadanejších stylistiek súčasnosti. Medzi jej klientelu patrili hviezdy z tzv. zoznamu A ako sú Kristen Bell, Rachel Bilson, Jessica Simpson, Ellie Bamber, Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones a mnoho ďalších. Jej práca bola uvedená v mnohých publikáciách, vrátane W, InStyle a Harper's Bazaar.

"Víziou Glamhive je poskytnúť výhody práce s osobným stylistom všetkým a kdekoľvek a naše digitálne udalosti sú úžasným rozšírením pre tento cieľ. Prínosom minulého roka bolo, že nám bolo umožnené presunúť náš samit do digitálnej podoby, a tým bolo všetkým umožnené stretnúť sa a učiť sa kdekoľvek od najlepších ľudí v odbore," uviedla Stephanie Sprangersová, zakladateľka a generálna riaditeľka Glamhive. Sprangersová je zakladateľkou a výkonnou riaditeľkou Glamhive, online služby osobného stylingu, ktorá všetkým prináša profesionálnych osobných stylistov a vizážistov - získavaných priamo z Hollywoodu a Instagramu. Spoločnosť Glamhive vyvinula proprietárny softvér, ktorý umožňuje stylistom previesť klientov cez styling, ktorý je 100% online, čo umožňuje ľuďom pracovať so stylistami kdekoľvek na svete.

Celodenná akcia, ktorá je prístupná len so vstupenkou bude mať viac ako 60 rečníkov. Ďalej uvádzame prehľad niektorých tém, ktorým sa bude táto hviezdna zostava rečníkov venovať.

TÉMY:

Deň bude pozostávať z 22 segmentov v dvoch prúdoch. Zhrnutie: • Štýl z červeného koberca: Vytváranie okamihov ikonického štýlu • Trendy pre 2021: Štýl po pandémii • Výhra v štýle: Vintage je vaša tajná zbraň • Príručka stylistu: Ako dosiahnuť najlepší štýl svojho života • Beauty Boss Babe: Rozhovor s Jamie Kern Lima • Jedinečný sprievodca k ľahkej úprave vlasov • Pohľad na sociálne siete: Najlepšie trendy v oblasti krásy na Instagrame a TikToku • Astrológia módy: so Susan Millerovou • Viac ako prvý pohľad: Čo o vás hovorí vaše oblečenie • Návratnosť investícií do štýlu: Ako sa dobré obliekanie vypláca • Ako som to vytvorila: čertovsky dobré rady od žien, ktoré sa dostali na vrchol

REČNÍCI:

Medzi rečníkmi sú štylisti celebrít, vizážisti, tvorcovia fotiek, ktorí pracujú s najväčšími menami v Hollywoode i mimo neho ako sú:

Angelina Jolie, Serena Williams, Mandy Moore, Sarah Jessica Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr., Keanu Reeves, Sharon Stone, Serena Williams, Miranda Lambert, Julianne Moore, a ďalší.

STYLISTI CELEBRÍT:

Nicole Chavez, Jill + Jordan, Jeanne Yang, Jennifer Rade, Tara Swennen, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Kesha McLoud, a Sonia Young.

UMELECKÍ MASKÉRI CELEBRÍT + KADERNÍCI: Tommy Buckett, Todd Harris, Diana Madison, Danny Moon, AJ Crimson, a Helen Reavey.

PODNIKATELIA, DIZAJNERI A OBCHODNÍ VEDÚCI: Claire Sulmers (Fashion Bomb Daily), Hillary Kerr (WhoWhatWear), Tara Rudes Dann (L'Agence), Steven Dann (Designer), Cindy Eckert (The Pink Ceiling Fund), Helen Ravey (Act+Acre), Cassandra Cadwell (Violet Grey), Michelle Waugh (Designer), Clarissa Egana (Port De Bras), Amy Rosoff Davis (Celebrity Trainer), Jamie Kern Lima (IT Cosmetics).

MODERÁTORI: Brian Underwood (O Magazine), Brooke Jaffe (Penske Media), Pandora Amoratis (Daily Mail), Andrea Lavanthal (PEOPLE), Robin Nazzaro (O Magazine), Alexis Bennett (Vogue) a Kibwe Chase-Marshall (The Kelly Initiative).

Celodenná vstupenka na konferenciu sa predáva za cenu 149 dolárov. Sponzorom Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit je spoločnosť Mary Kay Inc. a jej globálne dizajnové štúdio Mary Kay.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.glamhive.com/upcoming.

O spoločnosti Glamhive

Spoločnosť Glamhive založila podnikateľka Stephanie Sprangers v roku 2017 s cieľom demokratizovať osobný styling a predpokladom, že sebavedomie, ktoré prichádza s pôvabom, by nemalo byť vyhradené len bohatým a slávnym.

Skúsenosť s on-line stylingom si môže vyskúšať ktokoľvek s Wi-Fi pripojením. Môže on-line komunikovať s odborníkmi na styling, ktorí mu poskytnú podporu potrebnú na to, aby sa stal najlepšiu verziu seba samého. Pre stylistu predstavuje komplexnú platformu, vďaka ktorej môžu 100% virtuálne rozširovať svoju sieť a podnikania.

O spoločnosti Mary Kay

Originálna žena ničiaca mýty, Mary Kay Ashová založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 56 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, vyrábať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay sa snaží venovať výskumu na poli kozmetiky a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, dekoratívnu kozmetiku, doplnky stravy a parfumy. Spoločnosť Mary Kay sa snaží pomáhať ženám a ich rodinám tým, že na celom svete spolupracuje s organizáciami, ktoré sa zameriavajú na výskum rakoviny, ochranu obetí domáceho násilia, zveľaďovanie spoločnosti a zvyšovanie sebavedomia detí, aby si dokázali splniť svoje sny. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ashovej - "postupne zlepšovať jednu rúž denne" tak aj naďalej platí. Ďalšie informácie nájdete na stránkach MaryKay.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005275/en/

Kontakty

Stephanie Sprangers, Founder + CEO, Glamhive

stephanie@glamhive.com

+1.206.851.0446

Zdroj: Mary Kay

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu