OTS: Začína sa odpočítavanie k Summitu zdravotníckeho priemyslu

TASR, 6. mája 2015 8:00

Začína sa odpočítavanie k najväčšej svetovej udalosti v rámci integrovaného zdravotníctva "tHIS"

Health Industry Summit zaistí zintenzívnenie zdravotnej starostlivosti v Číne

Šanghaj 6. mája 2015 -- (TASR-OTS) (BUSINESS WIRE) - Už len niekoľko dní zostáva do slávnostného otvorenia Summitu zdravotníckeho priemyslu (The Health Industry Summit – "tHIS") v Šanghaji v Číne a napätie a očakávania pribúdajú, keďže pôjde o vôbec najväčšie podujatie tohto druhu na svete v tomto roku. Viac než 200.000 profesionálov sa pripravuje na cestu zo 140 krajín a všetkých kútov Číny; summit sa bude konať od 15. do 18. mája 2015 v úplne novom Národnom exhibičnom a spoločenskom centre (National Exhibition & Convention Center - NECC) v Šanghaji.

Táto obrovská udalosť s podtitulom "Spájame svet farmaceutického a zdravotníckeho priemyslu" má odštartovať novú kapitolu v rámci priemyslu zdravotnej starostlivosti v Číne.

"tHIS", ktorý pokryje viac než 280.000 m2 je prvým B2B zrazom, ktorý využije priestory NECC (Šanghaj). Jednou z ústredných častí summitu je bezpochyby investičná konferencia – Čínske zdravotníctvo 2015, 2-dňový program zameraný na investície do zdravotnej starostlivosti v Číne i mimo nej. Medzi rečníkmi programu sa objavia Li Jian’ge, riaditeľ Tsinghua PBCSF a He Wei, podpredseda ústrednej komisie Čínskej roľníckej a robotníckej demokratickej strany; okrem nich sa programu zúčastní aj množstvo riaditeľov a vládnych predstaviteľov, ktorí chcú odštartovať novú vlnu investícií a spolupráce v prospech zdravotníckeho sektoru. Medzi témami rokovania bude strategické plánovanie pre čínsky zdravotnícky priemysel, reforma zdravotníckych systémov a inovácia v ére Internetu a mnoho ďalších.

Okrem už vypredaných segmentov o zdravotníckom vybavení, príprave liekov, farmaceutických ingredienciách a výrobných technológiách, ktoré sú zastúpené na akciách vedúcich členov priemyslu ako CMEF, PHARMCHINA a API CHINA, novovytvorené výstavy a udalosti sa tiež tešia značnému záujmu - Natural Health and Nutrition China a Pavilón logistiky v rámci PHARMCHINA.

Okrem vyše 10 000 medzinárodných nákupcov a delegátov z viac než 140 krajín a regiónov, pavilóny budú zastrešovať vystavovateľov z viac než 20 regiónov a krajín vrátane USA, Nemecka, Veľkej Británie, Francúzska, Indie, Izraelu, Talianska, Japonska, Kórey, Malajzie, Holandska, Poľska, Singapuru, Švajčiarska, Taiwanu, Rakúska, Austrálie, Belgicka, Kanady či Hong Kongu. Odborníci z tejto oblasti pritom očakávajú, že toto je v rámci Číny ešte len začiatok. Vládna podpora rozvoja zdravotnej starostlivosti a zreteľný prílev investícií určených na posilnenie tohto boomu sú znakmi toho, že Summit bude expandovať zohrávať čoraz väčšiu úlohu v globálnom obchode, technológiách a výmene znalostí v sektore zdravotníctva.

Kontaktné údaje

Reed Sinopharm Exhibitions

Sophie Zhang, +86-10-84556580

jing.zhang@reedsinopharm.com

Zdroj: Reed Sinopharm Exhibitions

Sledujte túto správu online na:

http://www.businesswire.com/news/home/20150429005642/en

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring