OTS: Z cisárskeho dvora až do novodobých moderných domácností....

TASR, 31. mája 2023 16:02

OTS: Z cisárskeho dvora až do novodobých moderných domácností. Jedna z najznámejších minerálnych vôd oslavuje tento rok 150 rokov

Bratislava 31. mája (TASR/OTS) - Nie náhodou sa hovorí, že voda je tým najväčším bohatstvom. Kvalitné a čisté podzemné vody, ktoré sa nachádzajú v našom regióne harmonizujú svojou chuťou a obsahom telo aj dušu. Dopĺňanie tekutín a dôležitých minerálov je potrené pre správne fungovanie organizmu, ale aj jednoducho na to, aby sme si vychutnali svoje obľúbené jedlá a nápoje. Jedna z najznámejších minerálnych vôd Mattoni prináša na naše stoly bohatstvo vo fľaši už 150 rokov.

Otvorte sa chuti

Minerálna voda Mattoni z panenskej prírody pri svetoznámych kúpeľoch Karlove Vary obsahuje vyvážený pomer minerálov, ktorý kopíruje zloženie ľudského tela. Je tak ideálnou voľbou pre každodenný pitný režim a prispieva k správnej hydratácii organizmu. Vďaka svojej nezameniteľnej chuti a jedinečnému zloženiu minerálov, ktoré prečisťujú chuťové poháriky prináša intenzívne gastro zážitky z vašich obľúbených jedál či nápojov. Je preto skvelým doplnkom k hlavnému chodu, káve, dezertu alebo iným kulinárskym zážitkom.

„Mattoni vďaka svojmu unikátnemu zloženiu tvorí skvelý základ pre váš pitný režim a okrem toho dokonale umocní aj chuť vášho obľúbeného nápoja či chodu. Prírodná minerálna voda predstavuje biokvalitu v pitnom režime a rovnako ako vyhľadávame zdravú stravu, tak by sme mali dbať na príjem kvalitných tekutín,“ hovorí Karol Ponesz, country manager spoločnosti Mattoni 1873. Populárna minerálka s bohatou históriou a nezameniteľnou chuťou sa rodí v hĺbke 125 až 230 metrov. Jedinečná poloha na rozhraní Krušných a Doupovských hôr jej dáva strednú mineralizáciu s vyváženým pomerom vápnika, horčíka a draslíka na každý deň.

Pri príležitosti svojho 150 výročia Mattoni prináša pre svojich fanúšikov aj limitovanú edíciu v podobe Mattoni 150 extra perlivá so 150% obsahom bubliniek, ktoré ešte viac rozozvučia vaše chuťové bunky. Osláviť jubileum svojej obľúbenej značky Mattoni budú môcť jej priaznivci vo vybraných slovenských reštauráciách, kde sa môžu pri objednaní produktu zapojiť do súťaže o atraktívne ceny.

Úspešná firma s úctou k tradícii

Ikonická značka, neodmysliteľne spojená s motívom orla sa za 150 rokov svojej existencie stala synonymom pre minerálku. V roku 1873 sa zrodila nápojová firma úspešného podnikateľa a vizionára Heinricha Mattoniho. Ten svojou neutíchajúcou usilovnosťou čoskoro dosiahol medzinárodný úspech a stal sa dokonca dvorným dodávateľom minerálnej vody na cisársky dvor. Jeho Kysibelka prinášala nielen osvieženie a zdravie svojim konzumentom, ale sa aj preslávila po celom svete a zviditeľnila karlovarský región. Príbeh tejto značky v kolobehu dejín je fascinujúcim a zároveň prekrásnym dôkazom výnimočnosti minerálnej vody Mattoni, ktorá prežila všetky dejinné udalosti, spoločenské, vojnové i ekonomické zvraty, a zachovala si svoju jedinečnosť a tradíciu.

„Na tradíciu rodinnej firmy H. Mattoniho nadväzuje dnešná Mattoni 1873. Z jednej stáčiarne minerálnej vody sme sa postupne rozrástli na lídra stredoeurópskeho trhu nealkoholických nápojov s 11 závodmi v 8 krajinách a 144 variantov produktu. Pritom si stále zakladáme na rodinných hodnotách a chováme úctu ako k zakladateľovi našej histórie, tak ku karlovarskému regiónu. Na slovenskom trhu si Mattoni medzi prírodnými minerálnymi vodami drží pozíciu dvojky, hneď po jednotke z nášho produktového portfólia Magnesii, “ dodáva Karol Ponesz.

Oslávte s Mattoni 150 rokov

Otvorte sa chuti a oslávte s Mattoni výročie150 rokov. Pripite si na perlivú budúcnosť vo svojej obľúbenej reštaurácii. K predjedlu, hlavnému chodu, dezertu, alebo len tak si vychutnajte jedinečnú chuť prírodnej minerálnej vody Mattoni a hrajte o atraktívne ceny.

Objednajte si minerálnu vodu Mattoni vo vybranej reštaurácii, zotrite stieracie políčko losu na fľaši, naskenujte kód a zasúťažte si o wellness pobyt, poukážku v reštaurácii v hodnote 50€, alebo pitný režim od Mattoni.

Viac informácii aj so zoznamom vybraných prevádzok nájdete na webovej stránke https://www.mattoni.eu/otvorte-sa-chuti.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring