OTS: Yutong Bu dodáva 100 elektrických autobusov do Čile a stáva sa...

TASR, 26. novembra 2018 10:58

OTS: Yutong Bu dodáva 100 elektrických autobusov do Čile a stáva sa najúspešnejším čínskym dodávateľom autobusov v Latinskej Amerike

Šanghaj, 26. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Zhengzhou Yutong Bus Co., Ltd. (600066:CH) (ďalej len „Yutong Bus" alebo „Spoločnosť"), popredný dodávateľov mestských a diaľkových autobusov, podpísal zmluvu na dodávku 100 plne elektrických autobusov do Čile. Yutong má v tomto momente na konte už viac ako 20 000 vozidiel dodaných do Latinskej Ameriky v priebehu ostatných 15 rokov, čím sa stáva najúspešnejším čínskym dodávateľom na americkom kontinente.

100 plne elektrických autobusov budú využívať spoločnosti Bues Vule a STP Santiago, ktoré slúžia systému verejnej dopravy v meste Santiago. Dodávka spoločnosti Yutong prichádza v čase, keď čilská vláda spúšťa politiku mestského rozvoja šetrnú k životnému prostrediu. Jej súčasťou je  program nahradzujúci súčasné mestské autobusy vozidlami poháňanými novou energiou do roku 2050.

Elektrický autobus E12, model, ktorý spoločnosť Yutong dodá do Čile, je vybavený batériou s kapacitou 324 kWh a ponúka nízku spotrebu energie. Model je dodávaný s nabíjačkou s výkonom 150 kw, čo uľahčuje a urýchľuje nabíjanie vozidiel. Plné nabitie autobusu trvá iba 2 hodiny. Ak má vozidlo pokračovať v prevádzke, je možné ho nabíjať za nižšiu cenu v noci, čo znižuje náklady klienta na následnú prevádzku.

„Už 13 rokov posilňujeme našu prítomnosť v Čile a nasadzujeme „Yutong model" na mieru šitých produktov, príslušenstva, financovania a komplexnej ochrany, aby sme vyhoveli rôznym typom zákazníkov na rôznych trhoch," povedal Chang Hao, zástupca generálneho riaditeľa spoločnosti Yutong pre zámorské trhy.

Spoločnosť Yutong sa za posledné tri roky prepracovala na vedúcu pozíciu medzi čínskymi vývozcami autobusov v Latinskej Amerike. K dnešnému dňu na tento trh dodala 20 635 autobusov, čo predstavuje 54% celkového čínskeho vývozu v tomto sektore a potvrdenie vedúceho postavenia na danom kontinente.

S cieľom zabezpečiť údržbu vozidiel, ktoré sa už v Čile používajú, spoločnosť Yutong zriadila sedem partnerských servisných miest poskytujúcich jednorazové služby ako aj školenia prevádzky. Kurzy týkajúce sa jazdy, údržby, konštrukcie vozidiel, riešenia núdzových prípadov a odstraňovania porúch sú určené najmä pre autobusy poháňané novou energiou.

V roku 2017 spoločnosť Yutong zaznamenala celkový predaj 67 568 veľkých a stredne veľkých autobusov vrátane 24 865 autobusov poháňaných novou energiou. Stala sa uznávaným svetovým výrobcom autobusov na novú energiu a úspešne vstúpila na trhy vo Veľkej Británii, Francúzsku, Čile, Bulharsku, na Islande a Macau v Číne.

O spoločnosti Yutong Bus

Zhengzhou Yutong Bus Co., Ltd (Yutong Bus) je moderná výrobná spoločnosť špecializujúca sa na výskum a vývoj, výrobu a predaj autobusov. Jej ročný objem predaja dosahuje 67 568 kusov, pričom do dnešného dňa sa predalo viac ako 100 000 autobusov na novú energiu. Spoločnosť Yutong Bus bola prvou kótovanou spoločnosťou v čínskom autobusovom priemysle (Burzový kód: 600066) s obratom 33,2 miliárd juanov v roku 2017. Yutong Bus predáva svoje autobusy vo viac ako 30 krajinách na šiestich kontinentoch s trhovým podielom viac ako 30 % v Číne a viac ako 15 % na celom svete.

Viac informácií získate na: http://www.yutong.com.

Otázky zo strany médií:

Fernando Li

+ 86-371-6671-8999

sales@yutong.com 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/788859/Yutong_Bus_Chile.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/788860/Yutong_E12_electrical_bus.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring