OTS: Xinhua Silk Road: V Šanghaji bol predstavený dokument Globálny index ...

TASR, 30. septembra 2022 7:35

OTS: Xinhua Silk Road: V Šanghaji bol predstavený dokument Globálny index módneho priemyslu – správa o indexe vitality týždňov módy

Peking 30. septembra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Čínska ekonomická informačná služba (CEIS) tlačovej agentúry Xinhua vo štvrtok vo východočínskom Šanghaji predstavila dokument Globálny index módneho priemyslu – správa o indexe vitality týždňov módy za rok 2021.

Podľa správy o indexoch sa Parížsky týždeň módy, Milánsky týždeň módy, Londýnsky týždeň módy a Šanghajský týždeň módy umiestnili na prvých štyroch miestach, zatiaľ čo Newyorský týždeň módy sa v porovnaní so svojím umiestnením v roku 2020 posunul na piate miesto a Čínsky týždeň módy, Tokijský týždeň módy a Soulský týždeň módy sa umiestnili na šiestom až ôsmom mieste.

Dokument Globálny index módneho priemyslu – správa o indexe vitality týždňov módy, ktorý bol prvýkrát vydaný v marci 2018, sa zameriava na sprostredkovanie hlasu Číny globálnemu módnemu priemyslu prostredníctvom kvantitatívnej analýzy, ktorú tvoria hodnotiace modely zo súhrnu faktorov, mediálneho prenosu a priemyselného vyžarovania.

Pokiaľ ide o hodnotený súhrnný faktor, ktorý odráža rozsah týždňa módy a súhrnný účinok zdrojov odvetvia, Šanghajský týždeň módy zaznamenal v roku 2021 nárast počtu zúčastnených značiek o 2,3 percenta v porovnaní s predchádzajúcim rokom, čím sa stal jediným týždňom módy vo vzorke, ktorý vzrástol a prekročil úroveň pred rokom 2019.

Podľa čiastkového indexu mediálneho prenosu, ktorý odráža informovanosť médií o týždňoch módy, sa Šanghajský týždeň módy v roku 2021 umiestnil na treťom mieste a prvýkrát prekonal v rebríčku Newyorský a Londýnsky týždeň módy.

V roku 2021 Šanghajský týždeň módy zvýšil svoju expozíciu v sociálnych médiách tým, že v spolupráci so spoločnosťou Tiktok spustil program podpory čínskych nezávislých dizajnérov a vytvoril nové podujatie s názvom „Shanghai Fashion & Lifestyle Carnival" (SHFLC) na podporu domácich značiek a dizajnérov.

Správa poukázala na to, že svetový módny priemysel sa v ére po pandémii postupne zotavuje a že uprostred pandémie COVID-19 sa zrýchlil digitálny proces v módnom priemysle, ktorý usmerňuje dlhodobé a hlboko zakorenené zmeny v odvetvovom reťazci.

V správe sa uvádza, že v budúcnosti bude spotreba v módnom priemysle kombináciou online a offline kanálov.

Pôvodný odkaz: https://en.imsilkroad.com/p/330353.html

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1910724/Fashion_week.jpg

KONTAKT: Silvia Su, +86-15117925061, silviasu07@163.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring