OTS: Warwick Investment Group dokončila transakciu vo štvrti Belgravia

TASR, 21. októbra 2021 15:41

LONDÝN, 21.október (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Investičná skupina Warwick získala v rámci svojej stratégie konsolidácie rezidenčných nehnuteľností v Spojenom kráľovstve súkromný uzavretý komplex deviatich domov v londýnskej štvrti Belgravia.

Komplex St Barnabas Mews je silným doplnkom stratégie pridanej hodnoty spoločnosti Warwick, ktorá sa zameriava na vytváranie priestorov vhodných na dlhodobý prenájom, prispôsobenie nehnuteľností na postpandemické bývanie s ďalšími vonkajšími priestormi, ktoré môžu obyvatelia využívať celoročne. Tieto nehnuteľnosti majú najvyššie environmentálne hodnotenie a skupina Warwick sa zaviazala k budúcim kapitálovým výdavkom, aby do konca roka 2022 dosiahla najvyššiu možnú energetickú účinnosť.

St Barnabas Mews je jednou z troch akvizícií, na ktorých kúpe sa skupina Warwick nedávno dohodla, a ktoré zahŕňajú 50 jednotiek v štvrti Mayfair a Belgravia. Firma je presvedčená, že je dnes jedným z najväčších súkromných prenajímateľov v štvrti Belgravia.

Projekt pozostáva z deviatich domov v uzavretej štvrti s podzemným parkovaním v srdci štvrte Belgravia, ktoré boli postavené v roku 2008.

Skupina Warwick bude domy aktívne spravovať pod svojou vlastnou značkou pre nájomné aktivity a plánuje využiť príležitosti na priebežnú rekonštrukciu celého portfólia.

Andrew Chrysostomou, hlavný výkonný riaditeľ pre Spojené kráľovstvo:

St Barnabas Mews má výhody vonkajšieho priestoru a zabezpečeného podzemného parkovania v súkromnej uzavretej štvrti. Myslíme si, že vďaka vynikajúcej polohe v Belgravii a pešej vzdialenosti od Elizabeth Street aj King's Road majú tieto aktíva dobré predpoklady na to, aby zachytili nárast dopytu po prenájmoch po uvoľnení cestovných obmedzení a postupnom návrate do kancelárií.

Kate Richard, zakladateľ a výkonný riaditeľ:

Projekt St Barnabas Mews je ideálnym doplnkom nášho portfólia pre svoju veľkosť, polohu a potenciálne vylepšenia. Táto nehnuteľnosť presne zodpovedá tomu, čo sa snažíme konsolidovať v našej platforme rezidenčných objektov v Spojenom kráľovstve. Sme nadšení, že môžeme toto portfólio nehnuteľností, s ktorými sa neobchodovalo viac ako 300 rokov, pridať do našej platformy viac-generačných domov, keďže konsolidujeme realitné produkty v centre Londýna pod našu značku rezidenčných prenájmov.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/897718/Warwick_Group_Logo.jpg

KONTAKT: Claire Packer, carp@warwickinvestmentgroup.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu