OTS: Vyskúšajte možnosti súbežného vyhľadávania v HUAWEI Mate Xs 2 s ...

TASR, 20. mája 2022 7:35

OTS: Vyskúšajte možnosti súbežného vyhľadávania v HUAWEI Mate Xs 2 s aplikáciou Vyhľadávanie Petal

Maximalizujte svoju efektivitu prostredníctvom nového súbežného vyhľadávania

Miláno 20. mája (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - S nedávnym uvedením telefónu HUAWEI Mate Xs 2 sa zákazníkom dostáva do rúk skladací telefón, ktorý je tenký a ľahký, ale stále vybavený vlajkovou technológiou HUAWEI. HUAWEI Mate Xs 2 predstavuje inteligentné funkcie používania viacerých okien, ktoré môžu ešte viac rozšíriť používanie telefónu a ktoré umožňujú spoluprácu medzi rôznymi aplikáciami na dosiahnutie lepšej kontinuity. V tejto súvislosti sme si osvojili Vyhľadávanie Petal a vylepšili ho tak, aby fungoval ruka v ruke s novými funkciami súbežného vyhľadávania.

Skúsenosti so súbežným vyhľadávaním vo Vyhľadávaní Petal zvyšujúce efektivitu

Vyhľadávanie Petal, ktoré sa prispôsobuje neustálemu životu dnešných spotrebiteľov, umožňuje používateľom zdvojnásobiť svoju efektivitu vďaka novému rozloženiu nástroja na vyhľadávanie.

Vďaka aplikácii Vyhľadávanie Petal, ktorá je teraz optimalizovaná pre skladacie obrazovky, môžu používatelia na 7,8-palcovom skladacom displeji s technológiou True-Chroma nového telefónu HUAWEI Mate Xs 2 vyhľadávať rôzne témy od správ, aplikácií, nákupov, služieb v okolí a mnoho ďalších. Jedným ťuknutím na panel vyhľadávania sa automaticky aktivuje funkcia súbežného vyhľadávania, pričom sa podrobnosti vyhľadávania plynule zobrazia na oboch obrazovkách s rozložením dvoch okien. Tento interaktívny dizajn umožňuje používateľom vykonávať viacero úloh na väčších obrazovkách, čím sa zvyšuje efektivita aj počas prehliadania vo voľnom čase.

Vyhľadávanie Petal poskytuje spotrebiteľom funkciu paralelného vyhľadávania, ktorá umožňuje, aby sa rôzne časti vyhľadávacích služieb, ktoré spotrebiteľ používa, zobrazovali na oboch obrazovkách súčasne. Hodnotné informácie sa zdvojnásobia, komplikované operácie sa znížia o polovicu a efektivita sa zvýši o 100 %.

Súbežné vyhľadávanie umožňuje používateľom okamžite zobraziť výsledky vyhľadávania na jednej obrazovke a zároveň prechádzať ďalšie možnosti na druhej obrazovke. Na jednej obrazovke môžete napríklad prechádzať možnosťami stravovania v okolí, zatiaľ čo na druhej sa zobrazujú podrobné informácie o možnosti výberu, ponuky, menu, fotografie jedál, recenzie, objednávanie online atď. Vďaka takémuto všestrannému rozvrhnutiu si môžu spotrebitelia užívať plynulé a efektívne prehliadanie.

Z prieskumu vyplýva, že približne 51 % spotrebiteľov navštívi až 4 stránky pred tým, ako sa rozhodnú pre nákup výrobku (zdroj: People Comparison Shop). S cieľom pomôcť spotrebiteľom pri vyhľadávaní môže nová funkcia vyhľadávania zobraziť všetky podrobnosti o produkte na jednej stránke, čo umožňuje jednoduché porovnanie dvoch položiek. Vyhľadávanie Petal okrem toho umožňuje používateľom spustiť dve vyhľadávacie služby súčasne, napríklad aplikácie na streamovanie videa na jednej obrazovke telefónu HUAWEI Mate Xs 2, zatiaľ čo na druhej si môžu prečítať najnovšie správy.

Komplexné vyhľadávanie pre pohlcujúci zážitok z vyhľadávania

Vďaka súbežnému vyhľadávaniu v aplikácii Vyhľadávanie Petal si môžu zákazníci vybrať z 2 rôznych režimov zobrazenia. V režime dvoch okien môžu spotrebitelia na každej obrazovke zobraziť rôzne časti vyhľadávania, čo zvyšuje efektivitu. Alebo ak zákazníci potrebujú lepší prehľad, režim jedného okna poskytuje väčší pohľad na pohlcujúcejší zážitok z vyhľadávania.

Vychutnajte si pohlcujúci zážitok z vyhľadávania na veľkej obrazovke nového telefónu HUAWEI Mate Xs 2 s funkciou komplexného Vyhľadávania Petal. Vďaka spolupráci s viac ako 3 000 špičkovými e-shopmi, cestovateľskými a miestnymi obchodníkmi optimalizuje Vyhľadávanie Petal nakupovanie, cestovanie a viac ako 20 ďalších vertikálnych kategórií vyhľadávania pre používateľov.

Zažite skutočnú silu vyhľadávania, pokiaľ ide o voľný čas. Pri nakupovaní online s Vyhľadávaním Petal môžete nájsť zaujímavé ponuky, porovnať položky a ceny a oveľa viac bez toho, aby ste museli otvárať ďalšie karty. Naplánujte si ďalšiu dovolenku s Vyhľadávaním Petal porovnaním cien leteniek a hotelov na jednej stránke. Príďte a posuňte svoje skúsenosti s vyhľadávaním na vyššiu úroveň!

Na základe stratégie 1+8+N spoločnosti Huawei pre všetky scenáre a schopnosti prispôsobenia hardvéru a softvéru je cieľom aplikácie Vyhľadávanie Petal poskytovať používateľom bezproblémové a konzistentné vyhľadávanie.

Ak si chcete stiahnuť a vyskúšať aplikáciu Vyhľadávanie Petal, navštívte: https://bit.ly/3rpGYGY

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1820758/image_1.jpg

KONTAKT: Lingling Wang, wanglingling20@huawei.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring