OTS: Vysielanie RTVS počas prezidentských volieb

TASR, 14. marca 2014 15:16

RTVS bude prezidentské voľby intenzívne pokrývať spoločne v televízii a rozhlase

Bratislava 14. marca (TASR-OTS) - Slovensko volí prezidenta a s RTVS budete pri tom. Špeciálne volebné vysielanie začína v sobotu 15. marca o 21.55 h na Jednotke a tiež na Rádiu Slovensko, moderujú ho Ľubomír Bajaník, Juraj Jedinák a Martin Strižinec. RTVS bude vysielať bez prerušenia až do momentu, kedy bude jasný výsledok prvého kola prezidentských volieb.

Prinášať budeme priebežné výsledky volieb, redaktori televízneho a rozhlasového spravodajstva budú do vysielania naživo vstupovať z volebných štábov. Pozvanie do zajtrajšieho volebného štúdia prijali analytici Martin Slosiarik, Jindřich Bardon, Erik Láštic a Rastislav Tóth.

V nedeľu 16. marca o 09.00 h RTVS ako prvá naživo odvysiela špeciálne volebné štúdio, do ktorého budú v prípade konania 2. kola volieb pozvaní dvaja postupujúci kandidáti. Vysielať sa bude na Jednotke, ako aj na Rádiu Slovensko s moderátormi Ľubomírom Bajaníkom a Martinom Strižincom. Volebné štúdio RTVS pripravila v interných kapacitách pod vedením Tibora Malceva.

Vysielanie z volebného štúdia s Jurajom Jedinákom v nedeľu o 10.00 h preberú aj všetky regionálne okruhy Rádia Regina.

Kontakt: SEKCIA MARKETINGU A KOMUNIKÁCIE Mlynská dolina, 845 45 Bratislava Juraj Kadáš / +421 905 728 310 E-mail: press@rtvs.sk www.facebook.com/RTVS.sk www.rtvs.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring