OTS: Vivre, 9 rokov činnosti: tržby viac ako 261 miliónov eur a viac ako 1,1...

TASR, 12. mája 2021 12:11

Vivre, 9 rokov činnosti: tržby viac ako 261 miliónov eur a viac ako 1,1 milióna zákazníkov v 9 európskych krajinách

Bukurešť, Rumunsko 12. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Vivre oslavuje 9 rokov od svojho uvedenia na trh s tržbami vo výške viac ako 261 miliónov eur v deviatich krajinách strednej a východnej Európy. Podľa doteraz zaznamenaných údajov spoločnosť oslovila viac ako 1,1 milióna zákazníkov a jej cieľom je do konca roku 2021 prekročiť celkový počet 1,4 milióna jedinečných zákazníkov, ktorí si aspoň raz kúpili tovar na platformách Vivre.

V prvom štvrťroku tohto roka mali tržby spoločnosti stúpajúcu tendenciu, čo predstavuje nárast o približne 28 % v porovnaní s rovnakým obdobím minulého roka. Prekvitá tiež obchodná línia Vivre Marketplace, ktorá bola uvedená na trh v roku 2020 a ktorá maloobchodníkom uľahčuje predaj výrobkov na platformách Vivre. K dnešnému dňu zahŕňa viac ako 500 aktívnych dodávateľov.

Pokiaľ ide o celkový počet objednávok vybavených za 9 rokov existencie, 6,3 milióna balíkov sa dostalo k zákazníkom v Rumunsku a ďalších ôsmich krajinách, kde spoločnosť pôsobí, z ktorých väčšina je distribuovaná v Rumunsku, Bulharsku, Maďarsku a Chorvátsku. Najžiadanejšou kategóriou výrobkov bol nábytok, ktorý za deväť rokov svojej existencie vygeneroval tržby viac ako 80 miliónov eur.

„Deviate výročie spoločnosti Vivre nás stretáva v období, kedy pôsobíme v deviatich krajinách s veľkými plánmi na konsolidáciu týchto trhov. Posledný rok nám ukázal, že v elektronickom obchode niet návratu späť, preto chceme držať krok s rýchlym tempom ktoré tento segment trhu vyvíja a v nasledujúcich rokoch sa stane hlavným trhom pre domáce produkty a dekorácie v regióne. Rast v prvom štvrťroku 2021 nám ukazuje, že sme v súlade s predpoveďou tempa rastu na tento rok, t. j. 30 %, a to nám dáva istotu smerovať dôležité investície do všetkých obchodných oblastí, aby sme zákazníkom ponúkli jedinečný dizajn v čo najkratšom čase a za atraktívne ceny," uviedla Monica Cadogan, generálna riaditeľka a spoluzakladateľka spoločnosti Vivre.

Od 6. mája 2021 víta spoločnosť Vivre zákazníkov kampaňou so zľavami až do 80 % na nábytok, pohovky a kreslá, bytový textil, kuchynské a jedálenské doplnky, dekorácie, koberce, predmety životného štýlu a ďalšie.

O spoločnosti Vivre

Vivre je hlavný elektronický obchod v priemysle home & deco v strednej a východnej Európe, založený v roku 2012 rumunskými podnikateľmi, predávajúci v 9 krajinách strednej a východnej Európy medzi ktoré patria Rumunsko, Bulharsko, Maďarsko, Slovensko, Slovinsko, Česká republika, Chorvátsko, Poľsko a Grécko. Na mobilných stránkach a aplikáciách Vivre je k dispozícii viac ako 150 000 kusov nábytku, dekorácií, textilu a doplnkov zhromaždených od 1 000 značiek po celom svete. Spoločnosť Vivre každý deň ponúka tisíce nových produktov pre tých, ktorí sa chcú stať ich vlastnými návrhármi.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1506586/Vivre_Logo.jpg

Kontakt: Ecaterina Micutaru, ecaterina.micutaru@vivre.eu, + 40 757 01 97 84

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring