OTS: Vďaka podpisu zmluvy s firmou Maxima Latvija, ktorá je popredným...

TASR, 8. júla 2020 15:30

OTS: Vďaka podpisu zmluvy s firmou Maxima Latvija, ktorá je popredným maloobchodným reťazcom v tomto regióne, spoločnosť Reflexis úspešne expanduje do pobaltského regiónu.

Riešenia Reflexis Real-Time Task Manager a Q-Walk pomôžu zvýšiť produktivitu a súlad s pravidlami (compliance).

Dedham, Massachusetts/Londýn 8. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Reflexis Systems, popredný poskytovateľ smart manažérskych a exekutívnych riešení pre firmy s viacerými pobočkami v oblasti maloobchodu, potravinárstva, pohostinstva a bankovníctva, dnes oznámila, že spoločnosť Maxima, jeden z najväčších lotyšských maloobchodných reťazcov, si vybrala platformu Reflexis ONE™ pre zvýšenie produktivity a hospodárnosti prevádzky svojich obchodov.

Spoločnosť Maxima Latvija nasadí aplikácie Reflexis Real-Time Task Manager™ (Správca úloh v reálnom čase) a Q-WalkTM vo svojich 175 obchodoch a bude ich využívať viac než 7 400 zamestnancov v tomto regióne. Implementácia týchto riešení umožní spoločnosti Maxima Latvija zlepšiť vo svojich obchodoch súlad s pravidlami (compliance) a uľahčí vykonávanie auditov. Navyše prispeje k zvýšeniu produktivity a hospodárnosti prevádzky. Nasadenie platformy Reflexis ONE je súčasťou dlhodobého programu firmy Maxima zameraného na investície do nových maloobchodných technológií, ktoré pomôžu zvýšiť produktivitu a hospodárnosť prevádzky jednotlivých obchodov a uľahčia prácu zamestnancom.

Aplikácia spoločnosti Reflexis pomôže zamestnancom obchodov, manažérom a divíznym riaditeľom ušetriť čas a uľahčiť vykonávanie jednotlivých úkonov, a to vďaka využitiu mobilných technológií. Spoločnosť Maxima tiež získa lepší prehľad o dokončených úlohách a platformu pre centralizovaný prístup k auditom a reportovacím systémom.

"Tešíme sa na prácu s tak rešpektovaným maloobchodným reťazcom, ktorý má viac ako 20 rokov skúseností s potravinárskym sektorom," povedal OP Choudhary, generálny riaditeľ firmy Reflexis pre Európu, Stredný východ a Afriku. "Firma Maxima Latvija sa snaží revolučným spôsobom zmeniť prevádzku svojich obchodov a my sme hrdí na to, že im môžeme poskytnúť nástroje na splnenie ich budúcich cieľov."

"Inovatívne a dobre navrhnuté technológie sú pre obchody firmy Maxima veľmi dôležité, pretože uľahčujú našim zamestnancom plniť svoje denné úlohy ľahko a rýchlo, čím získajú čas viac sa venovať zákazníkom," povedal Viktors Troicins, generálny riaditeľ firmy Maxima Latvija. "To nám umožní zvýšiť produktivitu, ponúkať zákazníkom vysoko kvalitné produkty za dostupné ceny a tiež podporovať rodiny po celom Lotyšsku. Sme radi, že môžeme vykonať ďalší krok v digitalizácii, v spolupráci s jednotkami v oblasti inovácie a technológií a priniesť tak našim zákazníkom i zamestnancom významnú pridanú hodnotu. "

O spoločnosti Reflexis Systems, Inc. 

Reflexis Systems je popredným poskytovateľom riešení pre smart riadenie, exekutívu a komunikáciu, ktoré poskytuje firmám s viacerými pobočkami v oblasti maloobchodu, potravinárstva, pohostinstvá a bankovníctva.

Smart platformu Reflexis OneTM používajú naši zákazníci na celom svete na uľahčenie riadenia, zlepšovanie komunikácie a optimalizáciu rozhodovania pri plánovaní práce. Dnes platformu Reflexis OneTM využíva viac než 275 popredných firiem v oblasti maloobchodu, potravinárstva, pohostinstva a bankovníctva pre merateľné zvyšovanie produktivity práce, retencie a zapojenie zákazníkov.

Reflexis Systems je súkromná spoločnosť so sídlom v Dedhame, v štáte Massachusetts, a má pobočky v mestách Atlanta, Columbus, Londýn, Düsseldorf a Pune (India) a tiež kancelárie po celej Európe a v Latinskej Amerike. Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach www.Reflexisinc.com.

Sledujte spoločnosť Reflexis na sociálnych sieťach: LinkedIn | Blog | Twitter | YouTube

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/967455/Reflexis_Logo.jpg

Kontakt: Reflexis Systems, Caroline Goatley, +44 (0) 1256 857319, Marketing Manager, EMEA, caroline.goatley@reflexisinc.com; Peter Czyryca, +1 (781) 493-3400 x351, Manager, Public Relations & Analyst Relations, Peter.Czyryca@reflexisinc.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring