OTS: USA: SpreadsheetGear LLC oznámila dostupnosť SpreadsheetGear 2012

TASR, 31. októbra 2012 9:00

SpreadsheetGear Microsoft Excel Compatible WPF and Silverlight Controls to the Leading .NET Spreadsheet Component

LENEXA, Kansas, Oct. 31, 2012 /PRNewswire/ -- Dnes spoločnosť SpreadsheetGear LLC oznámila okamžitú dostupnosť SpreadsheetGear 2012. SpreadsheetGear 2012 umožňuje vývojárom jednoducho pridávať modulárne tabuľky ASP.NET Excel, dynamické Dashboardy(indikátory) z excelovských grafov a tabuliek, výkonné formuláre Windows, ovládacie prvky WPF a tabuliek Silverlight,komplexné grafy kompatibilné s Excelom, najrýchlejšie a najúplnejšie výpočty kompatibilné s formátom Excel a viac.

"S pomocou SpreadsheetGear 2012 sme pridali najčastejšie požadované funkcie vrátane ovládacích prvkov WPF a Silverlight, multi-threadingové výpočty, 64 nových funkcií kompatibilných s formátom Excel, podpory pre Windows 8, podpory pre Windows Server 2012 , podpory pre Visual Studio 2012, lepšiu efektivitu pamäte a výkonu hlavne pri 64 bitových aplikáciách, na mieru prispôsobené texty a štýly v stĺpcoch a riadkoch pre ovládače XAML, ukladanie do XPS a viac," povedal Joe Erickson, zakladateľ a CEO, SpreadsheetGear LLC.

SpreadsheetGear a Silverlight:  Výkon a kompatibilita s formátom Excel v prehliadači

SpreadsheetGear pre Silverlight je postavený na rovnakých výkonných tabuľkových a grafických jadrách kompatibilných s formátom Excel ako SpreadsheetGear for .NET, čo umožňuje vývojárom aby rozšírili svoje aplikácie na báze prehliadača za hranice HTML a JavaScript.

Multi-threadingové prepočty: Využite viacjadrové procesory

SpreadsheetGear 2012 umožňuje vývojárom aby využili viacjadrové procesory bez zložitosti viacjadrového programovania pomocou efektívneho rozdelenia výpočtov do jednotlivých úloh za pomoci API Microsoft .NET Framework Task Parallel Library.

Stiahnite si BEZPLATNÚ plne funkčnú 30-dňovú skúšobnú verziu SpreadsheetGear 2012 Today!

Základné informácie o SpreadsheetGear

SpreadsheetGear LLC je súkromne vlastnená spoločnosť vyvíjajúca software so sídlom v meste Lenexa, Kansas a popredný vývojár tabuľkových komponentov kompatibilných s Microsoft Excel pre Microsoft .NET Framework a Silverlight.  Naši kľúčoví vývojári majú spoločne viac ako 50 rokov skúseností s vývojom výkonných, komerčne dostupných komponentov pre tabuľkové procesory, ktoré používa väčšina firiem z Fortune 500. SpreadsheetGear pomohol vývojárom v tisícoch väčších a menších spoločností po celom svete vybudovať lepšie, rýchlejšie a ľahšie použiteľné riešenia.

SpreadsheetGear LLC je popredným členom programu Microsoft Visual Studio Industry Partner.

SpreadsheetGear je registrovaná ochranná známka SpreadsheetGear LLC.

Microsoft, Microsoft Excel a Visual Studio sú ochranné známky, alebo registrované ochranné známky Microsoft Corporation.

KONTAKT: Joe Erickson, SpreadsheetGear LLC, +1-913-390-4797, www.SpreadsheetGear.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring