OTS: USA-pľúca-rakovina-imunoterapia-Isselsova

TASR, 20. marca 2014 11:50

Pacient so štvrtým štádiom karcinómu pľúc žije už 10 rokov bez rakoviny vďaka netoxickej Isselsovej integračnej imunoterapii

Opakujúca sa rakovina pľúc reaguje na integračnú imunoterapiu
SCOTTSDALE, Arizona, 20. marca 2014 /PRNewswire/ -- Rakovina pľúc je najčastejšou príčinou úmrtí na nádorové ochorenia na celom svete, pričom vysoko malígny malobunkový karcinóm pľúc má najhoršiu prognózu. Významný pokrok, ktorý sa v posledných rokoch dosiahol v oblasti imunoterapie, dal chorým na rakovinu novú nádej.
Multimediálne súbory súvisiace s touto tlačovou správou nájdete na internetovej adrese http://www.multivu.com/mnr/65511-issels-integrative-immunotherapy-non-toxic-treatment-lung-cancer
Zatiaľ čo niekoľko popredných onkologických pracovísk ešte len začalo so zavádzaním imunoterapie, Issels je lídrom v oblasti integračnej imunoterapie už celé desaťročia.
V roku 1951 MUDr. Josef M. Issels založil ako prvý na svete nemocnicu špecializujúcu sa na integračnú onkológiu založenú na integračnej imunoterapii. Dosiahol zdokumentovanú kompletnú dlhodobú remisiu rakoviny odolnej voči štandardnej liečbe. Dr. Isselsa vzhľadom na jeho odborné znalosti vyzvali, aby pôsobil ako odborný člen komisie nemeckej spolkovej vlády pre boj proti rakovine. Členom tejto komisie sa stal v roku 1981 a funkciu odborného člena zastával až do svojho odchodu do dôchodku v roku 1987.
Isselsova integračná imunoterapia sa rozhodujúcim spôsobom odlišuje od podávania obyčajnej vakcíny tým, že integruje špecifické vakcíny z autológnych nádorových buniek, ako je vakcína z dendritických buniek, rovnako ako autológnych lymfokínom aktivovaných „zabíjačských“ (Lymphokine-Activated Killer – LAK) buniek a aktivovaných autológnych prirodzených „zabíjačských“ (Natural Killer – NK) buniek, ktoré pôsobia na bunkovej úrovni imunitného systému, do komplexnej imunobiologickej základnej liečby zameranej na mikroprostredie nádoru. Isselsova stratégia posilňuje zložitý obranný mechanizmus tela, čím umocňuje účinnosť vakcíny a bunkovej terapie, ako to vidno v prípade Jima Gibsona.
V marci 2003 sa začala netoxická Isselsova integračná imunoterapia Jima Gibsona vrátane podávania vakcíny z dendritických buniek, a to v dôsledku jeho opakujúceho sa malobunkového pľúcneho karcinómu, ktorý je najsmrteľnejším druhom všetkých karcinómov pľúc. Po 4 týždňoch exkluzívnej Isselsovej imunoterapie sa dosiahla kompletná remisia jeho nádoru a Jim Gibson žije aj po 10 rokoch svoj veľmi aktívny život stále bez rakoviny, a to aj napriek tomu, že nepodstúpil žiadnu štandardnú liečbu.
Nicole Tupperová opisuje svoju skúsenosť, keď v dôsledku jej metastázujúceho adenokarcinómu apendixu podstúpila výlučne Isselsovu liečbu zameranú na imunobiologický systém: „Isselsovu liečbu som považovala za svoju poslednú možnosť. Keď som sem prišla, bola som zmätená a v zlom stave... a zrazu som začala skákať a vyskakovať. Na mojom poslednom ultrazvuku 12-centimetrový nádor úplne zmizol a všetky moje ostatné brušné nádory sa zmenšili na menej ako polovicu.“
Nicole sa podrobila Isselsovej liečbe založenej na imunobiologickom prístupe v americkom ambulantnom zariadení Issels, kde pacienti môžu podstúpiť aj pokročilú geneticky cielenú liečbu rakoviny.
Lekársky tím zariadenia Issels disponuje desiatkami rokov skúseností v oblasti poskytovania v značnej miere personalizovaných komplexných imunoterapeutických programov. Vakcíny a bunkové terapie sa podávajú v najmodernejšom zariadení najväčšej súkromnej nemocničnej siete 22 nemocníc v Mexiku, ktoré spĺňa najvyššie americké a medzinárodné štandardy. Je to jediná nemocnica s kompletnými službami v Mexiku, ktorá ponúka integračnú medicínu.
Navštívte webové stránky Issels www.issels.com a dozviete sa viac o liečebných programoch a zariadeniach Issels alebo si pozrite ďalšie videá so svedectvami pacientov.

KONTAKT: Ilse Marie Issels, prezidentka, Issels Foundation, Inc., +1-888-447-7357, issels@att.net

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring