OTS: USA: Na trh uvedú ľahký prenosný osciloskop

TASR, 11. septembra 2012 8:31

Fluke Biomedical uvádza na trh ľahký prenosný osciloskop 190M Medical ScopeMeter®

EVERETT, Washington, 6. septembra 2012 /PRNewswire/-- Spoločnosť Fluke Biomedical, globálny poskytovateľ testovacích a bezpečnostných zariadení pre zdravotnícke prístroje, dnes oznámila, že uvádza na trh svoj nový 190M Medical ScopeMeter Portable Oscilloscope. Multifunkčný osciloskop 190M, vyvinutý na riešenie problémov zdravotníckych zobrazovacích zariadení, zobrazuje zložité údaje v jednoducho čitateľných formátoch s cieľom zjednodušiť počítačové testovanie zdravotníckych zariadení. 

(Foto: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120906/SF69774) 

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b) 

"Tým, že sa zariadenie vyhne jednej zbytočnej výmene dosky alebo aj pol dňa trvajúcemu prestoju, ušetrí viac dolárov ako sú celé náklady na osciloskop 190M," vysvetľuje Hongbo Chen, produktový manažér spoločnosti Fluke Biomedical. "Ak chcete minimalizovať prestoje a náklady na opravy, musíte čo najrýchlejšie zistiť príčinu problémov. Testovací prístroj 190M Medical ScopeMeter ponúka rad jedinečných funkcií, ktoré vám pomôžu rýchlo nastaviť rozsah a diagnostikovať zložité problémy ako sú náhodné javy, kolísanie alebo odchýlky signálu. S osciloskopom 190M je riešenie problémov jednoduchšie." 

Zobrazovacie zariadenia dnes využívajú pokročilé, vzájomne prepojené technológie, ako napríklad digitálne siete a video. Tieto zariadenia zase potrebujú rovnako sofistikované testovacie zariadenia na zabezpečenie správnej funkčnosti a bezpečnosti pacientov. Vďaka ručnému 190M Medical ScopeMeter handheld oscilloscope, je jednoduché sa naučiť alebo je ľahké použiť či možné rýchlo dokončiť vykonávanie zložitých analýz údajov potrebných na testovanie zobrazovacích zariadení. Tento prístroj v sebe zahŕňa schopnosti digitálneho multimetra s výkonom stolného osciloskopu a uchovanie/analýzu digitálnych údajov bezpapierového zapisovača, takže terénny technik dokáže rýchlo identifikovať skutočnú príčinu zložitých problémov. Osciloskop 190M, ktorý je vyvinutý na riešenie problémov zobrazovania a kvality napájania zobrazovacích zariadení, meria systémy s krátkodobými impulzmi, časovými signálmi, vykonáva merania trojfázového prúdu a meria systémy s náhodným alebo elektrickým šumom. Analýza krivky s vysokým rozlíšením urýchľuje a uľahčuje vizuálne vykonávanie kontroly, pričom prekrývanie s krivkou ideálneho priebehu umožňuje okamžitú analýzu vyhovujúceho/nevyhovujúceho výkonu stroja. Schopnosť zaznamenávať v priebehu času signály zachytáva poruchy, ktoré nie sú viditeľné na jednoduchých multimetroch a vďaka funkcii nahrávania sa dá osciloskop 190M nastaviť na nahrávanie, keď je prístroj zapnutý.    

Viac informácií o novom prenosnom osciloskope 190M Medical ScopeMeter a predvedenie výrobku/školiace materiály o výrobku nájdete na www.flukebiomedical.com/twosteps.

O spoločnosti Fluke Biomedical

Spoločnosť Fluke Biomedical je popredným a celosvetovým dodávateľom testovacích a meracích zariadení pre zdravotnícky priemysel. Snažíme sa byť najlepší v dodávaní inovatívnych riešení na zlepšenie kvality celosvetového zdravia. Slúžime biomedicínskym inžinierom, technikom zabezpečenia kvality, lekárskym fyzikom, onkológom a odborníkom v oblasti radiačnej bezpečnosti a neustále rozširujeme sortiment riešení pre širší okruh zdravotníckych a bezpečnostných odborníkov. Viac informácií o spoločnosti Fluke Biomedical nájdete na http://www.flukebiomedical.com.

Ďalšie informácie poskytne

Shannon Deveny

Manažér pre marketingovú komunikáciu

+1-425-446-6064

shannon.deveny@flukebiomedical.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring