OTS: UPOZORNENIE PRE MÉDIÁ: Holandská farmárska skupina nie je členom...

TASR, 21. októbra 2019 12:03

UPOZORNENIE PRE MÉDIÁ: Holandská farmárska skupina nie je členom "Cirkvi zjednotenia"

New York 18. októbra (TASR/OTS/PRNewswire) - Federáciu rodiny pre svetový mier a zjednotenie (FFWPU), ktorá sa bežne nazýva „Cirkvou zjednotenia", hlboko znepokojila správa o rodine nachádzajúcej sa v neľudských podmienkach na farme v Holandsku. Aj keď môžeme potvrdiť, že jedna z obetí, Gerrit Jan van Dorsten, bol v polovici 80. rokov krátko členom nášho hnutia, je známe, že trpel problémami súvisiacimi s duševným zdravím a opustil našu organizáciu v roku 1987. Jeho odcudzený brat, Derk van Dorsten, dlhoročný člen Cirkvi zjednotenia, uviedol: „Nebol som v kontakte so svojim bratom od roku 1984." Okrem toho nemôžeme potvrdiť žiadne záznamy o tom, že by bol Josef Brunner, údajný únosca, akýmkoľvek spôsobom spojený s Cirkvou zjednotenia.

Rodinná federácia presadzuje tri ideály: rodinu, mier a zjednotenie. Sme vďační za to, že šesť obetí tejto tragédie je teraz v starostlivosti miestnych úradov a modlíme sa, aby sa časom a s odbornou pomocou dokázali vystrábiť zo svojej utrpenia.

Family Fed USA

Nancy Jubb

212-997-0057

press@familyfed.org

Irving Street Rep

Ron Lucas

973-643-6262

rlucas@irvingstreetrep.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring