OTS: Upozornenie na podvodné konanie a zneužitie obchodného mena spoločnosti ...

TASR, 11. apríla 2024 10:20

OTS: Upozornenie na podvodné konanie a zneužitie obchodného mena spoločnosti TRANSPETROL, a. s.

Bratislava 11. apríla (TASR/OTS) - Spoločnosť TRANSPETROL, a. s. zaznamenala šírenie podvodného, nepravdivého videa na sociálnej sieti Facebook, ktoré poškodzuje jej obchodné meno, ako i osobnostné a majetkové práva fyzických osôb.

Video s názvom Investície TRANSPETROL, a. s. je kompilátom, zostrihom rôznych iných videí, grafických fotomontáží, ktoré prezentuje možnosť účasti na investičnom programe s vysokým mesačným ziskom.

V súvislosti so zverejneným videom spoločnosť TRANSPETROL, a. s. upozorňuje, že nespustila žiadnu investičnú platformu, ktorá by umožňovala za vklad 200 EUR získať pasívny príjem z takejto investície vo výške 4 000 EUR mesačne. Neponúka žiadne možnosti investovania, nevyžaduje registráciu fyzických či právnických osôb a v žiadnom prípade nepožaduje zasielanie akýchkoľvek finančných prostriedkov. Všetky informácie ohľadne možnosti investovania sú zavádzajúce, klamlivé a od týchto podvodných aktivít sa spoločnosť v plnej miere dištancuje.

Zároveň odporúčame, aby boli ľudia obozretní a nezapájali sa do týchto falošných a podvodných aktivít.

Spoločnosť TRANSPETROL, a. s. podnikla v tejto súvislosti potrebné právne kroky na ochranu spoločnosti a osobnostných práv.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring