OTS: UnionPay International a Solidarnost Bank spoločne uvádzajú službu...

TASR, 22. októbra 2021 7:51

UnionPay International a Solidarnost Bank spoločne uvádzajú službu Money Express na zjednodušenie cezhraničných prevodov

MOSKVA 22. októbra (TASR-OTS)-/PRNewswire/- UnionPay International („UPI"), popredný svetový poskytovateľ platobných služieb, s radosťou oznamuje, že 1. októbra uviedol s bankou Solidarnost Bank službu UnionPay Money Express. Zákazníci banky môžu uskutočňovať rýchle cezhraničné prevody zo svojho účtu alebo karty do Číny a krajín SNŠ bez potreby navštíviť pobočku banky Solidarnost.

Zákazníci s účtom alebo kartou od banky Solidarnost Bank môžu prevádzať finančné prostriedky do zahraničia bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú, jednoducho pomocou mobilnej aplikácie banky „Solidarnost Online" alebo prostredníctvom prístupu cez systém internetového bankovníctva, ktorý získajú na pobočkách banky.

Money Express je cezhraničná platobná služba UPI, ktorá bola zavedená už v 45 krajinách a regiónoch vrátane USA, Japonska, Singapuru, Austrálie, Spojeného kráľovstva a Ruska. Na rozdiel od tradičných cezhraničných telegrafických prevodov je služba Money Express schopná vo väčšine prípadov zabezpečiť výhodný výmenný kurz vopred a uložiť úhradu priamo na účet UnionPay príjemcu v reálnom čase. Na zjednodušenie procesu sa od používateľov na dokončenie prevodu vyžaduje iba meno príjemcu a číslo karty UnionPay.

Sia Jü, riaditeľka ruskej pobočky UnionPay International povedala: „V priebehu posledného roka sa zvýšil objem peňažných prevodov prostredníctvom našej služby Money Express. Sme radi, že sa stále viac ruských bánk pripája k službe Money Express a ponúkajú miestnym klientom výhodný, rýchly a bezpečný spôsob prevodu finančných prostriedkov na karty UnionPay".

Banka Solidarnost Bank začala s akciou, ktorá umožní klientom do 31. decembra 2021 vykonávať prevody prostredníctvom služby Money Express do Uzbeckej republiky bez bankových poplatkov. Prečítajte si viac o pravidlách akcie tu: https://view.officeapps.live.com/op/view.aspx?src=https%3A%2F%2Fsolid.ru%2Fretail%2Fperevod%2Fmoney-express%2Fmoney-express.doc&wdOrigin=BROWSELINK

O Solidarnost Bank

Banka Solidarnost Bank sa zaraďuje medzi najväčšie ruské finančné inštitúcie s ratingom B+(RU) a stabilnou prognózou. Banka patrí medzi najspoľahlivejšie v Rusku a získala ocenenie za úspechy v oblasti ekonomiky a financií na regionálnej a celoštátnej úrovni.

O UnionPay International

UnionPay je medzinárodný platobný systém založený v roku 2002. UnionPay International sa zameriava na rast a podporu svojho podnikania po celom svete. Momentálne sa sieť na prijímanie platieb UnionPay rozšírila do 180 krajín a regiónov a 70 krajín a regiónov vydáva karty UnionPay.

http://www.unionpayintl.com/ru/

KONTAKT: Anna Stepanova, +74952131118, Stepanova@unionpayintl.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring