OTS: Union poisťovňa urgentne rieši škody po výbuchu v Prešove

TASR, 10. decembra 2019 14:55

Bratislava 10. decembra (TASR-OTS) - Mimoriadne tragickej udalosti, ktorá postihla v piatok Prešov prikladajú likvidátori Union poisťovne maximálnu vážnosť. Oddelenie likvidácie Union poisťovne bezprostredne po vzniku udalosti kontaktovalo poškodených majiteľov bytov a domácností z bytového domu na Mukačevskej 7. Súčasne Union poisťovňa eviduje aj poškodenie poisteného susediaceho bytového domu, na ktorom došlo v dôsledku výbuchu k poškodeniu okenných skiel.

"Našim klientom, ktorí boli tragickou udalosťou zasiahnutí a škodovú udalosť nehlásili správcovi z poistenia bytového domu, odporúčame udalosť nahlásiť online na stránke www.union.sk. V prípade ak klient nemá možnosť online hlásenia udalosti, môže využiť služby našej pobočky na Jarkovej ulici 1 v Prešove. Pri hlásení chceme klientov požiadať o poskytnutie telefonického kontaktu," uviedol Tomáš Žitňanský, vedúci oddelenia poistných udalostí v poistení zodpovednosti majetku Union poisťovne. Ako dodal, po nahlásení udalosti budú klienti okamžite kontaktovaní a dohodne sa ďalší postup pri odstraňovaní vzniknutých škôd. "Odporúčame klientom pred odstránením škody si ju nafotiť. K poškodeným skleneným výplniam nebudeme realizovať individuálne obhliadky, bude postačovať zhotovená vlastná fotografia. Prioritou je poskytnutie poistných plnení pre našich klientov čo možno najrýchlejšie tak, aby si mohli svoj majetok uviesť do stavu, ako pred poistnou udalosťou," doplnil Tomáš Žitňanský. V prípade potreby vykonania obhliadky, majú možnosť klienti Union poisťovne využiť na tento účel aj svoje mobilné telefóny. Likvidátor poisťovne tak nemusí prísť na miesto poistnej udalosti osobne, ale klient môže preukázať škodu cez kameru svojho mobilného telefónu a poistnú udalosť vyrieši rýchlo a jednoducho priamo z miesta vzniknutej škody.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring