OTS: Tsingke predstavuje špičkové biologické ...

TASR, 11. apríla 2024 9:16

OTS: Tsingke predstavuje špičkové biologické riešenia na veľtrhu Biologics 2024

Peking a Paríž 11. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 15. marca sa v Londýne úspešne skončil veľtrh Biologics 2024, na ktorom sa 650 zástupcov farmaceutických, biotechnologických a akademických spoločností a viac ako 50 vystavovateľov zapojilo do diskusií na vysokej úrovni o najnovších inováciách v oblasti objavovania a vývoja biologických liekov.

Spoločnosť Tsingke ako priekopník v oblasti technológie syntézy DNA/RNA mala tú česť podeliť sa s účastníkmi o svoje špičkové inovatívne produkty, služby a najnovšie pokroky.

Počas podrobných diskusií s mnohými odborníkmi a vystavovateľmi na nich zapôsobilo vedúce postavenie spoločnosti Tsingke v oblasti služieb oligosyntézy a génovej syntézy a väčšina z nich prejavila veľký záujem o spoluprácu.

Najdôležitejšie vlastnosti produktu

Syntéza oligo: Spoločnosť Tsingke ponúka komplexný sortiment oligonukleotidových produktov vrátane vlastných olig DNA/RNA, sond qPCR a olig NGS. Vďaka certifikácii ISO 13485 a záväzku dôverovať zákazníkom spoločnosť Tsingke poskytuje vysokokvalitnú syntézu nukleových kyselín viac ako 500 IVD spoločnostiam.

Syntéza génu Tsynth™: Vlajkový produkt spoločnosti Tsingke, Tsynth™ Gene Synthesis, stojí na čele technológie génovej syntézy. Výskumníci profitujú z vysokej presnosti a rýchleho času realizácie, čo zaručuje stabilnú a efektívnu syntézu génov.

Expresia bielkovín: Päť základných systémov spoločnosti Tsingke, ktoré poskytujú komplexné služby od syntézy génov až po expresiu proteínov, ponúka výskumníkom celý rad možností pre špecifické potreby. Naša vysoko výkonná expresná platforma tiež poskytuje produkty vysokej čistoty s rýchlym časom spracovania, čo urýchľuje výskumné projekty na celom svete.

Služba protilátok: Spoločnosť Tsingke poskytuje komplexnú platformu služieb od expresie génov až po expresiu protilátok, aby splnila rozsiahle potreby pre špecifické aplikácie. Spoločnosť Tsingke sa zameriava na sledovateľnosť a titre s vysokou expresivitou, čím zabezpečuje najvyššiu kvalitu a dodržiavanie noriem.

O spoločnosti Tsingke

Spoločnosť Beijing Tsingke Biotech Co., Ltd. je priekopníckou spoločnosťou v oblasti syntézy DNA/RNA, ktorá sa vyznačuje inovatívnymi výskumnými a vývojovými schopnosťami a snahou o neustále zlepšovanie syntetických nástrojov, surovín a automatizovaných výrobných systémov. Spoločnosť Tsingke, ktorej poslaním je rozvíjať „Biotechnológie pre lepší svet", sa venuje inováciám a kvalite a slúži výskumníkom a podnikom na celom svete.

Viac informácií o spoločnosti Tsingke a jej revolučných biologických riešeniach nájdete na stránke https://www.tsingke.com/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2382387/Tsingke_Showcases_Cutting_Edge_Biologics_Solutions_at_Biologics_2024.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring