OTS: Tretia pieseň z pôvodného soundtracku BTS WORLD zaznie už 21. júna

TASR, 21. júna 2019 10:56

"All Night," tretia pieseň z pôvodného soundtracku BTS WORLD, po prvý raz zaznie už 21. júna

- Interpretmi piesne sú RM a SUGA z BTS a Juice WRLD

- Hip-hopová skladba z 90-tych rokov v produkcii RM

- Netmarble uvádza ďalší príbeh ako upútavku na BTS WORLD

Soul 21. júna (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť Netmarble uvedie "All Night (BTS WORLD OST Part 3)" (Celú noc), tretiu pieseň z pôvodného soundtracku k BTS WORLD už 21. júna o 02.00 PDT/18.00 KST. BTS WORLD, dlho očakávaná mobilná hra od spoločnosti Netmarble ponúka fantastické skúsenosti v roli manažéra BTS a celosvetovo bude dostupná 25. júna PDT/26. júna 26 KST.

"All Night" je hip-hopová pieseň v miernom tempe s pokojnou atmosférou 90-tych rokov v podaní interpretov RM a SUGA z BTS a Juice WRLD, emo-rappera, ktorý sa prepracoval na čelo rebríčkov s hitmi ako "Lucid Dreams."

V piesni, ktorú produkoval RM, nájdete aj bíty od Powers Pleasant, spoluzakladateľa tímu Pro Era a producenta hitov ako je „Devastated" od Joey Bada$$ a melodický spevavý rap.

Najnovšia skladba sa pridáva k predchádzajúcim dvom "Dream Glow (BTS WORLD OST Part.1)" a "A Brand New Day (BTS WORLD OST Part.2)" ako tretia pieseň pôvodného soundtracku BTS WORLD. Kompletný soundtrack s úplne novou hudbou skomponovanou pre účely hry BTS, bude k dispozícii 28. júna.

BTS WORLD je mobilná simulačná hra na báze príbehov, ktorá hráčov zavedie späť na začiatok, do doby pred debutom kapely. Môžu sa tak stať manažérom skupiny BTS  a pomôcť jej stať sa superhviezdami.

Hráči budú mať za úlohu plniť rôzne zadania, v rámci ktorých si vyberú konkrétne členské karty BTS potrebné na zvládnutie úloh a postup v hre. Zbieranie a navyšovanie kariet odhalí ďalšie príbehy a hráči budú môcť virtuálne komunikovať s kapelou BTS v hre prostredníctvom interaktívneho systému 1:1.

Okrem hlavného príbehu BTS WORLD, ktorí hráčom umožní pomôcť členom BTS stať sa superhviezdami, sa v hre objavia aj osobné príbehy jednotlivých členov kapely BTS ako hlavných postáv. Netmarble uviedol ďalšiu upútavku individuálnych príbehov prostredníctvom webovej stránky BTS WORLD. Nájdete tu šesť príbehov o RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin a V. Posledný príbeh o Jung Kook si môžete pozrieť už 22. júna.

Hra bude k dispozícii na celom svete (okrem niektorých krajín) pre systémy iOS a Android. Viac informácií o hre BTS WORLD nájdete na site [https://btsw.netmarble.com] alebo sledujte Twitter, YouTube a Instagram.

O spoločnosti Netmarble Corporation

Netmarble Corp. tvorí zábavné hry pre publikum všetkých vekových kategórií na celom svete. Spoločnosť vznikla v Kórei v roku 2000 a dnes je najrýchlejšie rastúcou firmou tvoriacou mobilné hry a opätovne sa dostáva medzi najlepších vývojárov a vydavateľov mobilných hier na celom svete. Netmarble má viac ako 6 000 zamestnancov a na konte výrobu a technické zabezpečenie niekoľkých z najúspešnejších mobilných hier vrátane Lineage 2: Revolution, Blade & Soul Revolution, MARVEL Future Fight, Everybody's Marble a Seven Knights. Je materskou spoločnosťou firmy Kabam, špičkového vývojára bezplatných hier pre mnohých hráčov a najväčšieho akcionára Jam City, popredného tvorcu populárnych spoločenských hier a tiež strategickým partnerom spoločnosti CJ ENM Corporation, najväčšej ázijskej zábavnej spoločnosti, Tencent Holdings, najväčšej ázijskej internetovej spoločnosti a NCsoft, populárneho tvorcu Online RPG pre veľký počet hráčov. Viac informácií získate na: http://company.netmarble.com.

O spoločnosti Big Hit Entertainment

Spoločnosť Big Hit Entertainment založil vo februári 2005 v Južnej Kórei jej generálny riaditeľ a producent Bang Si-Hyuk. Hlavnou činnosťou tejto spoločnosti je produkcia hudby, umelecký manažment a vydavateľské aktivity. Medzi podnikateľské aktivity spoločnosti Big Hit patrí tvorba rôznorodého obsahu z dielne špičkových umelcov, medziiným aj svetovej chlapčenskej kapely BTS a jej novinky TOMORROW X TOGETHER. Prostredníctvom svojho motta „Hudba a umenie liečia" sa spoločnosť Big Hit snaží pozitívne ovplyvňovať poslucháčov svojim obsahom a hudobným fanúšikom na celom svete  poskytovať pohodlie a inšpiráciu.

O spoločnosti Takeone Company

Takeone Company Corp. je inovatívna spoločnosť zameriavajúca sa na obsah, ktorá využíva pop-kultúru v hernom prostredí. Spoločnosť Takeone vznikla v roku 2016, aby uviedla na trh nový žáner mobilných hier s názvom „Filmové hry", ktorý kombinuje prvky interaktívnej hry v rámci konceptu príbehov založených na pop-kultúre a pôvodnom duševnom vlastníctve. Hry obsahujú videozáznamy a rôzne vizuálne obsahy, ktoré posúvajú hranice rozprávania príbehov novej generácie. Roky skúseností a praxe z interpretácie príbehov a vývoja hier viedli k vytvoreniu filmových hier ako Take Urban či BTS World. Takeone v súčasnosti vyvíja sériu filmových hier budúcnosti pre ďalšie tituly. Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.takeonecompany.com.

Kórea (Soul)

Vedenie PR tímu

Jinho Lee

globalpr-g@netmarble.com

82-2-2271-7444

Severná Amerika

Netmarble US PR

Chastity Irizarry

chastity.irizarry@netmarble.com

Rogers & Cowan

Joe Schneider

jschneider@rogersandcowan.com  Big Hit Entertainment

Irene Choi

irenechoi@bighitcorp.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/925167/PR_BTSWORLD.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu