OTS: TIP: Tu sa vám na nákupoch podarí ušetriť

TASR, 14. októbra 2015 10:32

Ak aj vy obľubujete víkendové nákupy a ešte k tomu výhodné, mali by ste zbystriť pozornosť. Od 16. - 18. 10. sa v nákupnom centre Bory Mall nevyhnete skvelým zľavám. Prichádza EMMA víkend zliav!

Bratislava 14. októbra (TASR-OTS) - Páčia sa vám nové kolekcie, no čakáte na výpredaje? Teraz už nemusíte. Parádne zľavy až do výšky 50 % tentokrát môžete využiť na čokoľvek. Nakúpte si tak módne kúsky z obľúbených predajní, ako Mohito, Lindex, Favab a mnohých ďalších. Vybavte sa na zimu s kvalitnou obuvou, napríklad od Humanic, CCC či Deichmann, teraz ešte lacnejšie. Pripravené sú aj zľavy na služby či kozmetiku v parfumériách Fann a Marionnaud.

Všetko čo musíte urobiť, je zakúpiť si novembrové číslo vášho obľúbeného mesačníka EMMA, v ktorom nájdete knižku so zľavami do spomínaného nákupného centra. V piatok, 16. 10. od 10:00 hod. si prvých 200 nakupujúcich nájde kupóny tiež na infopulte v Bory Mall.

Inšpirujte sa módou, ktorá nepozná hranice
Úspešní slovenskí a českí fotografi priniesli do priestorov nákupného centra Bory Mall svoje diela, ktoré vám vyrazia dych. Nákupy vám tak spríjemní veľkolepá vernisáž fotografií módy, ktorá prezentuje odev tak, aby sa človek v dave definoval. Medzi prezentovanými snímkami nájdete fotografie autorov ako Jakub Klimo, Jakub Gulyás, Vendula Knopová, Eliška Kyselková a ďalší.

Výstava s názvom Fenomén F. prináša jedinečné spojenie fashion a fotografie. Nenechajte si ujsť neopakovateľný zážitok z módy, ktorá žije.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring