OTS: Súťaž HUAWEI HMS App Innovation Contest sa stáva celosvetovou, hlavná...

TASR, 2. júla 2020 16:51

Súťaž HUAWEI HMS App Innovation Contest sa stáva celosvetovou, hlavná cena má hodnotu 1 milión USD 

- Špičkoví vývojári z piatich regiónov boli vyzvaní k vytvoreniu inovatívnych aplikácií integráciou s HMS Core, plnou sadou možností v rámci Huawei Chipset-Device-Cloud - V hlavnej súťaži je vývojárom ponúknutá cena v celkovej sume 1 milión USD v hotovosti, financovaná programom Shining-Star, - Medzi ponúkané ceny patria propagačné zdroje HUAWEI AppGallery, ktoré oslovia 650 miliónov používateľov zariadení Huawei a ďalšie

Shenzhen 2. júla (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Vývojári z celého sveta boli vyzvaní, aby svoje zručnosti vyskúšali na globálnej scéne v súťaži HUAWEI HMSApp Innovation - Apps UP, ktorá sa začala 30. júna.

V úvodnej súťaži budú súťažiaci súťažiť s ostatnými skúsenými vývojármi vo vytváraní inovatívnych aplikácií, ktoré zlepšujú a pomáhajú navigovať v každodennom živote. Súťaž Apps UP poskytuje platformu pre vývojárov v každom z piatich konkurenčných regiónov: Európa, Ázia a Tichomorie, Blízky východ a Afrika, Latinská Amerika a Čína, aby predviedli svoje zručnosti a inovácie.

HMS Core integruje cloudové technológie Huawei Chipset-Device-Cloud a poskytuje základné možnosti vývojárom, ako sú súprava strojového učenia, HiAI, AR Engine a ďalšie. Vývojári môžu ľahko získať priamy prístup a globálnu distribúciu inteligencie na všetkých zariadeniach integráciou svojich aplikácií s HMS Core.

S pokračujúcim rastom a pozíciou AppGallery ako jedného z troch najväčších svetových trhov s aplikáciami získajú víťazi súťaže Apps UP možnosť propagovať svoje aplikácie v HUAWEI AppGallery a sprístupniť ich stovkám miliónov používateľov zariadení z viac ako 170 krajín a regiónov v kombinácii s výhodami AppGallery Connect, ktoré poskytujú otvorenú platformu služieb pre mobilné aplikácie na jednom mieste, ktoré vývojárom pomáhajú inovovať a vykonávať efektívne operácie.

Ceny a širšie výhody tiež zahŕňajú: - Celková suma 1 milión USD financovaná programom Shining-Star v hotovosti v nasledujúcich kategóriách: Best App (najlepšia aplikácia), Best Game (najlepšia hra), Best Social Impact App (najlepšia aplikácia so spoločenským dopadom), Most Popular App (najpopulárnejšia aplikácia), Honorable Mention (čestné uznanie) - Príležitosť súťažiť na globálnej scéne a predviesť technické schopnosti s využitím HMS Core - Diskusia s odborníkmi z odvetvia a hodnotiacim panelom expertov Apps UP - Bezplatný prístup k udalostiam, kurzom a certifikáciám pre vývojárov Huawei

Na oslavu otvorenia súťaže usporiadala spoločnosť Huawei v utorok 30. júna o 12.00 UTC+1 živú virtuálnu udalosť, na ktorej predstavila vývojárov. Táto udalosť predstavovala otvorenie globálnej súťaže, vrátane rozhovorov so Zhang Ping'anom, prezidentom služby Consumer Cloud Service, skupiny Huawei Consumer Business Group, s úspešnými vývojármi aplikácií a odborníkmi na HMS Core.

Medzi príklady integrácie s programom HMS Core, ktoré sa objavili pri príležitosti uvedenia produktu na trh, patrí aplikácia Art Sketch AR, ktorá využíva aplikáciu HUAWEI HiAI na vytvorenie inteligentnejšej aplikácie na tvorbu virtuálneho umenia. Ďalším produktom je StorySign, ktorý sa integruje do súpravy na strojové učenie a spája rozpoznávanie obrázkov. Optické rozpoznávanie znakov HiUI HiUI (OCR) spoločnosti HUAWEI prekladá populárne detské knihy do znakového jazyka, s cieľom zabezpečiť dostupnosť príbehov pre nepočujúce deti.

Zhang Ping'an v komentári k spusteniu súťaže HUAWEI HMS App Innovation Contest  - Apps UP, povedal: „Počet talentovaných vývojárov ekosystému HMS rastie. Práca, ktorú vývojári robia, je neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života. Aplikácie, ktoré vytvárajú, nám umožňujú bezproblémovo prechádzať svetom okolo nás. Spoločnosť Huawei chce pozvať vývojárov, aby sa k nám pridali pri budovaní lepšej budúcnosti a premieňali svoje nápady na skutočnosť pomocou HMS Core ponúkaného spoločnosťou Huawei Mobile Services."

Ako sa zapojiť 

Účastníci, ktorí sa chcú zapojiť sa musia zaregistrovať na oficiálnej webovej stránke https://developer.huawei.com/consumer/en/digix/appsup v období od 30. júna do 30. augusta 2020 a prihlásiť sa ako jednotlivec alebo ako tím s maximálne 3 členmi. Všetky aplikácie musia byť vyvinuté s integráciou HMS Core a odoslané na oficiálnu webovej stránke do 30. augusta 2020 do 18:00 UTC+8, kde porota regionálnych expertov v odbore ohodnotí každý príspevok v oblasti spoločenskej hodnoty, obchodnej hodnoty, používateľskej skúsenosti a originality.

Od tej chvíle bude vo fáze verejného preskúmania k dispozícii 20 najobľúbenejších aplikácií v každom regióne, ktoré budú od 21. septembra k dispozícii na stiahnutie na oficiálnych webových stránkach súťaže alebo v HUAWEI AppGallery a tým sa dostanú do finále v októbri.

Ste pripravení využiť nekonečný potenciál sveta aplikácií Huawei? Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku https://developer.huawei.com/consumer/en/digix/appsup .

#HMSInnovateforall

-ENDS- 

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/1198991/USD_1_Million_Innovation.jpg

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/1198993/Zhang_Ping_an_President.jpg 

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/1198992/Innovation_digital_inclusion.jpg

Kontakt: Yiwen Zhu, zhuyiwen3@huawei.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu