OTS: SUMMER IMMERSION 2023 – ponorte sa naplno do leta so značkou COMMA

TASR, 31. mája 2023 15:48

Bratislava 31. mája (TASR/OTS) - Úspešná medzinárodná značka Comma, ktorú poznajú už aj slovenské zákazníčky ponúka celoročne elegantné módne kúsky vytvárané s ohľadom na životné prostredie. Charakteristické znaky ako sú kvalita, jedinečný vzhľad a vždy nová inšpirácia sú vhodné pre ženy, ktoré hľadajú niečo výnimočné, najlepšie to, čo presne zodpovedá ich predstave. Svoje obľúbené kúsky si tu môžu vybrať na špeciálnu príležitosť, ale aj voľný čas plný relaxu a oddychu, či sezónne trendy v súlade s dôležitou myšlienkou slow-fashion a udržateľnosťou.

Práve v nadväznosti na jarnú časť kolekcie je letná “Summer Immersion“ 2023 ako stvorená na dlhé, teplé, letné dni, napĺňajúca naše túžby po zdraví a vitalite. Farby, strihy a prepracované detaily sú plné ženskosti a zmyselnosti, v súlade s DNA značky Comma.

UMENIE PRI BAZÉNE

Chvíle strávené pri bazéne a slnkom zaliate dni ovplyvňujú aj štýl letného obliekania. V móde sú výraznejšie farby v kombinácii s jemnými tónmi. Modrá, ako more či žltá, ako toskánske slnko sprevádzané pieskovou a žiarivo bielou. Materiály sú kontrastným spojením drsnosti a ženskosti. Napríklad jemne modrá, ľahká džínsovina v kombinácii s úpletmi s otvorenou štruktúrou, pruhmi a prepracovanými detailmi. Logo sa objavuje buď obrysovo ako štruktúrovaná 3D potlač vytvárajúca decentný vzor, alebo výrazne vo forme odkazu na kolekciu CASUAL IDENTITY ako lemovania či vrecká na športovejších kúskoch. Na záver ľanová kapsula, ktorá ponúka do horúcich dní jednu z najvhodnejších tkanín vo svetlých a prirodzených odtieňoch kolekcie.

SLNEČNÉ SVETLO

Prirodzené svetlo na pláži v nedohľadne sa premenilo na farby a oblečenie. Sú to vitamíny pre šatník – a dovolenková atmosféra je vitamínom pre dušu. Základom sú pieskové odtiene od mušľovej bielej po zemitú béžovú. Kombinácia toskánskej slnečnej žltej a letnej ružovej dodá outfitu zaručene svieži nádych. Jednoducho sa nosí a kombinuje. Strihy sú uvoľnené, šaty splývavé. Potlače kombinujú farebnú hru východu slnka so štruktúrou letnej oblohy. Detaily sú inšpirované ručnou výrobou - od prešívania až po textúrované potlače a čipky s logom.

ŽIARA RUŽOVEJ

Párty nálada počas celého leta? Prečo nie! Jedinou úlohou bude zvoliť si správne oblečenie. Odvážne, ale jemné. Sila šiat prichádza vo všetkých dĺžkach, strihoch a materiáloch. Obtiahnuté, alebo splývavé v štýle boho. V neutrálnych farbách – ale aj v žiarivej ružovej. Biele a pieskové tóny sú obohatené farebnými odtieňmi od teplých odtieňov ružovej až po tmavú magentu. Nechýbajú ani žiarivé kvetinové potlače a geometrické tvary. Letná kolekcia so sebou prináša dlhé, jednoduché strihy. Ľanová kapsula oslavuje tentokrát zmyselnosť v NAJ farbe tejto sezóny - ružovej.

ZMYSEL VITALITY

Letná high-fashion móda prichádza v štýle dovolenkovej atmosféry. Dýchať, meditovať, regenerovať. Túžba po prirodzenosti a pohode sa premieta do množstva zmyselných štýlov. Trik spočíva v jednoduchosti letného vrstvenia. S priedušnými materiálmi a úpletmi inšpirovanými ručnou výrobou to bude hračka. Rôzne šaty v rôznych dĺžkach a pôvab asymetrických výstrihov podporujú originalitu. Potlač abstraktnej palmy udáva tón kolekcie: v klasickej čiernej a bielej, ako aj v novej kombinácii hrdzavej a ružovej.

Kolekcie Comma, nájdete v kamennej predajni v OC Nové nivy, Bratislava.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu