OTS: Stanovisko konzorcia A.R.K. technické služby, s.r.o.

TASR, 31. januára 2014 13:40

OTS: Stanovisko konzorcia A.R.K. technické služby, s.r.o. - Na čo je dobrá pohotovosť na pracovisku počas zimnej údržby v meste Bratislava

Bratislava 31. januára (TASR-OTS) - Včerajší deň 30.1.2014 je príkladom nutnosti pohotovosti na pracovisku. SHMÚ v rannej predpovedi o 06.00 h predpovedal teplotu okolo 0°C a len medzi 14.00 a 16.00 h dažďové zrážky na úrovni 0,2 mm. Ako si obyvatelia Bratislavy určite všimli, realita je úplne iná, husté sneženie začalo o 08.30 h a trvalo až do 12.30 h - napadlo niekoľko cm snehu.

Naša spoločnosť začala na pokyn magistrátu do 30 minút posýpať komunikácie, námestia, chodníky, lávky, zástavky MHD... V prípade, že by sme pohotovosť nemali, nebolo by možné zabezpečiť zjazdnosť komunikácii v tak krátkom čase. Čo by malo za následok kolaps dopravy v hlavnom meste, klzké a neupravené chodníky a námestia.

A.R.K. technické služby, s.r.o. Kopčianska 82 D

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring