OTS: SPYSCAPE získava Aston Martin DB5 Jamesa Bonda

TASR, 17. júla 2018 15:34

SPYSCAPE získava Aston Martin DB5 Jamesa Bonda a ponúka fanúšikom agenta 007 možnosť zajazdiť si v tomto ikonickom vozidle

NEW YORK, 17. júla (TASR/OTS/PRNewswire) -- SPYSCAPE, spoločnosť sprostredkujúca zábavu a poznanie, zameriavajúca sa na svet tajných informácií, oznámila, že získala povestný Aston Martin DB5 Jamesa Bonda za 2 milióny libier (2,6 milióna USD).

Je to práve to auto, ktoré šoféroval Pierce Brosnan vo filme Golden Eye v roku 1995. Stalo sa najmä hviezdou trojminútových pretekov s protivníčkou Xeniou Onatoppovou, ktorú hrala Famke Janssenová v kopcoch nad Monakom. Pri poslednom predaji za 200 000 USD v roku 2001 sa tento ikonický veterán zapísal do Guinnessovej knihy rekordov ako najcennejší kúsok z "bondoviek".

Fanúšikovia Bonda na celom svete sa môžu zapísať cez internet na www.spyscape.com/db5 a získať podrobné informácie o tejto online misii ponúkajúcej možnosť zajazdiť si v Bondovom vozidle - buď sami, alebo s profesionálnym vodičom.

"Špionáž je dôležitou súčasťou našej kultúry v oblasti faktov aj fikcie, preto sme veľmi radi, že sme získali túto ikonickú časť nášho kultúrneho sveta," povedal Ian Oldaker, prevádzkový riaditeľ spoločnosti SPYSCAPE. "Tešíme sa, že si aj fanúšikovia špiónov budú môcť sadnúť za volant auta agenta 007."

O spoločnosti SPYSCAPE

SPYSCAPE inšpiruje bežných ľudí k nezvyčajným skutkom - využívame skutočné špiónske príbehy, aby sme svet videli jasnejšie a vlastné zručnosti, aby sme aj seba videli v presnejších kontúrach.

SPYSCAPE otvoril na začiatku roku 2018 ikonické interaktívne múzeum v New York City. Nachádza sa len dve ulice od múzea MoMA, vďaka čomu sa rýchlo stalo jedným z najpopulárnejších miest v meste. Môžeme ho rozdeliť na tri časti: (i) súčasné múzeum veľkých špiónskych príbehov a artefaktov, vrátane pôvodného nemeckého šifrovacieho stroja, BEAM robota Edwarda Snowdena a kybernetickej zbrane Stuxnet, ktorá napadla iránske jadrové centrifúgy; (ii) pohlcujúce, interaktívne zážitky z tvorby kódov a prelamovania kódov či laserových tunelov špeciálnych jednotiek, 360-stupňová dozorná misia a detektory lži na báze špičkovej technológie; (iii) váš vlastný individuálny špiónsky profil - vytvorený bývalým vedúcim výcviku v britskej spravodajskej službe - ktorý vám povie, ktorá z desiatich špionážnych rolí vám najviac sedí.

Viac informácií nájdete na: spyscape.com/buzz a sledujte nás na @spyscape na sociálnych sieťach

VIAC INFORMÁCIÍ A DODATOČNÉ FOTOGRAFIE ZÍSKATE NA ADRESE:

Kayla Inanc +1 646.340.1727 | kayla@thedooronline.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/719231/SPYSCAPE_Everett_Collection_Inc.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/719232/SPYSCAPE_Alamy_Stock.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring