OTS: Spravodajská televízia TA3 pripravuje počas volieb do Národnej rady...

TASR, 25. februára 2020 12:44

OTS: Spravodajská televízia TA3 pripravuje počas volieb do Národnej rady Slovenskej republiky 2020 špeciálne vysielanie:

Bratislava 25. februára (TASR-OTS) - V sobotu 29. februára 2020, bude v priebehu dňa vo svojom spravodajstve televízia TA3 informovať o priebehu volieb formou živých vstupov a reportáží z volebných miestností a zo Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán.

Od 21.50 h začne TA3 vysielať špeciálne Volebné štúdio TA3, ktoré bude prinášať priebežné neoficiálne výsledky volieb do Národnej rady Slovenskej republiky z celého Slovenska. Moderátori Peter Bielik, Rastislav Iliev a Hana Džurná budú spolu so svojimi hosťami Václavom Hříchom z Agentúry AKO a Václavom Moravcom z ČT prinášať a komentovať priebežné volebné výsledky.

Naživo sa počas vysielania budú spájať s jednotlivými volebnými centrálami politických strán. Špeciálne volebné štúdio bude televízia sa TA3 vysielať až do konečného spočítania výsledkov volieb.

V nedeľu 1. marca 2020 bude TA3 pokračovať v kontinuálnom vysielaní už od 06.00 h. S hosťami budeme hodnotiť výsledky volieb a v štúdiu postupne privítame lídrov relevantných politických strán.

Televízia TA3 prinesie naživo aj tlačovú besedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán.

Kontakt pre novinárov: E sekretariat@ta3.com T +421 2 4820 3512

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring