OTS: Správa BrandZ ™ už 5. rok za sebou zaradila firmu Hisense medzi...

TASR, 14. mája 2021 15:41

Správa BrandZ ™ už 5. rok za sebou zaradila firmu Hisense medzi 10 najlepších globálnych čínskych značiek

Qingdao 14. mája (TASR-OTS) (PRNewswire) - Spoločnosti KANTAR a Google vydali 10. mája v Šen-čene najnovšiu správu BrandZ™, ktorá uvádza 50 najväčších čínskych globálnych značiek (BrandZ ™ Top 50 Chinese Global Brand Builders). Spoločnosť Hisense sa umiestnila na 7. mieste, čo je najlepšie umiestnenie medzi firmami v sektore domácich spotrebičov, ktoré sa v rebríčku taktiež umiestnili. Spoločnosť Hisense sa tak do tohto rebríčka dostala nielen piaty rok za sebou, ale súčasne sa už po piaty krát umiestnila medzi desiatkou najlepších. Spoločnosť Hisense sa navyše umiestnila na 8. mieste nového rebríčka BrandZ™ 20 najväčších vychádzajúcich hviezd na rozvíjajúcich sa trhoch (Top 20 Rising Stars in Emerging Markets), čo je takisto najvyššie umiestnenie medzi konkurentmi z odboru domácich spotrebičov.

Rebríček 50 najväčších čínskych globálnych značiek podľa firmy KANTAR (BrandZ ™ Top 50 Chinese Global Brand Builders) je jedným z najsledovanejších a najvýznamnejších rebríčkov značiek na svete. Pri jeho zostavovaní v roku 2021 sa do výskumu zapojilo viac ako 860 tisíc spotrebiteľov na 11 trhoch, vďaka čomu prináša tento rebríček skutočne vierohodný prehľad značiek, ktoré spotrebitelia na celom svete najviac obdivujú a oceňujú.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1508699/image.jpg

Kontakt: Shuo Chen, +86-15621008071

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring