OTS: Spoločnosti Stream TV a BOE sa spájajú, aby na celosvetový trh...

TASR, 30. novembra 2018 11:00

OTS: Spoločnosti Stream TV a BOE sa spájajú, aby na celosvetový trh s technológiou 8K priniesli 3D s vysokým rozlíšením bez okuliarov

Philadelphia, 30. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Stream TV Networks, Inc. a BOE Technology Group Co., Ltd. s potešením oznamujú uzavretie podrobnej strategickej dohody o spojení panelov firmy BOE s vysokým rozlíšením, jednotky medzi svetovými dodávateľmi panelov a oceňovanej technológie 3D bez okuliarov spoločnosti Stream TV, Ultra-D. Nová zmluva znamená spoločný vstup firiem BOE a Stream TV na trh 3D.

Stream TV Networks a BOE ukončili spoločnú tlačovú konferenciu v Pekingu, na ktorej sa zúčastnili vedúci predstavitelia oboch spoločností, s cieľom prezentovať najnovšie verzie 3D technológie Stream TV bez okuliarov. Na tlačovej konferencii vyjadrili predstavitelia spoločnosti BOE svoj úmysel zahrnúť technológiu Stream TV do celej série produktových línií budúcnosti.

„Vylepšili sme 8K obrazovky a panely s vysokým rozlíšením (televízory, telefóny, notebooky, tablety, monitory atď.), aby sme divákom poskytli jedinečný zážitok, ktorý prináša výrobcom zariadení a ich zákazníkom skutočnú hodnotu," povedal Mathu Rajan, výkonný riaditeľ spoločnosti Stream TV. „Naše partnerstvo s firmou BOE prinesie významné zmeny na celosvetovom trhu 8K, ktoré spotrebiteľom zabezpečia oveľa väčší zážitok zo sledovania akéhokoľvek obsahu na akomkoľvek zariadení."

Ultra-D technológia od Stream TV je považovaná za najlepšiu svetovú technológiu 3D bez okuliarov, nakoľko používa pokročilú optiku a výkonné algoritmy na vykresľovanie, aby vytvorila 140-stupňový uhol pohľadu, ktorý každému v miestnosti poskytne jasný, žiarivý a plne nastaviteľný 3D obraz bez toho, aby si musel nasadiť okuliare.

Panely spoločnosti BOE v kombinácii s technológiou Ultra-D od značky Stream sa už predstavili popredným spoločnostiam v odvetví, ktoré plánujú na trh uviesť svoje produkty s Ultra-D už v roku 2019.

O SPOLOČNOSTI STREAM TV NETWORKS, INC:

Stream TV je technologická spoločnosť so sídlom vo Philadelphii. Jej prelomová technológia Ultra-D je jediné 3D riešenie bez okuliarov, ktoré prináša úžasné vizuálne zobrazenie, ako aj konverziu obsahu z ľubovoľného 2D alebo 3D zdroja. www.Ultra-D.com

O SPOLOČNOSTI BOE:

Spoločnosť BOE je priekopníkom v oblasti inovácií a vývoja technológií TFT-LCD, ktorá sa venuje zrýchleniu vývoja nových zobrazovacích zariadení, ako sú flexibilné zobrazenia, rozšírená a virtuálna realita. Spoločnosť BOE sa zameriava na vývoj ľahkých, tenkých, úsporných a ekologických výrobkov s vysoko farebnou vernosťou, s vysokým rozlíšením a širokouhlým zobrazením. Neustále zlepšuje vizuálny zážitok pre mobilné telefóny, tablety, notebooky, monitory, televízory a ďalšie zariadenia. http://www.boe.com/en/index/pei.html

Kontakt:

Louise Wells

louisew@bubbleagency.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring