OTS: Spoločnosti Huawei a BVB predstavili na veľtrhu CeBIT výsokorýchlostné...

TASR, 17. marca 2014 10:58

OTS: Spoločnosti Huawei a BVB predstavili na veľtrhu CeBIT vysokorýchlostné Wi-Fi pripojenie pre futbalový štadión SIGNAL IDUNA PARK

Hannover, Nemecko 17. marca (TASR-OTS) - Spoločnosť Huawei, popredný poskytovateľ riešení v oblasti informatiky a komunikačných technológií (IKT), zorganizovala špeciálnu akciu v spolupráci s futbalovým klubom Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA (BVB) na veľtrhu CeBIT v stánku spoločnosti Huawei číslo C50 v hale 2. Pri tejto príležitosti dal kľúčový hráč klubu BVB, Neven Subotic, pánovi Swift Liuovi, prezidentovi Huawei Enterprise Business Group pre firemné sieťové technológie, dres futbalového tímu BVB.

Fotografia - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140314/CN83503

Spoločnosť Huawei a klub BVB začali svoju partnerskú spoluprácu v septembri 2013. Spoločnosť Huawei nainštalovala na futbalovom štadióne SIGNAL IDUNA PARK najväčšiu nemeckú Wi-Fi sieť. Táto sieť, ktorá slúži viac ako 80.000 používateľom, fanúšikom a návštevníkom futbalových zápasov, im umožní využívať spoľahlivé vysokorýchlostné pripojenie na internet, kedykoľvek a z ktoréhokoľvek miesta tohto najväčšieho futbalového štadiónu v Nemecku, ktorý má najväčšiu priemernú návštevnosť v Európe.

Počas akcie predstavil pán Subotic svoje očakávania od tohto štadiónu s plným bezdrôtovým pokrytím a zorganizoval pre fanúšikov autogramiádu. Traja vylosovaní výhercovia získali permanentku na futbalové zápasy BVB v sezóne 2014/2015.

"Ako jeden z najväčších futbalových klubov na svete sme sa vždy zaujímali o hľadanie spôsobov ako poskytnúť našim fanúšikom nové, inovatívne služby. Aby sme boli schopní optimalizovať naše fungovanie a poskytnúť rôzne služby, považujeme nainštalovanie novej bezdrôtovej infraštruktúry na našom štadióne za dôležité," povedal Carsten Cramer z Borussia Dortmund GmbH & Co. KGaA. "Som si celkom istý, že úspešné nainštalovanie novej Wi-Fi infraštruktúry umožní našim fanúšikom získať inovatívne a lepšie zážitky z futbalových zápasov."

Model riešenia pre inteligentné komunikačné siete s vysokou hustotou pre štadión SIGNAL IDUNA PARK bol od 10. do 14. marca 2014 vystavený na veľtrhu CeBIT v stánku C50 v hale 2.

O spoločnosti Huawei

Spoločnosť Huawei je popredným celosvetovým poskytovateľom riešení v oblasti informatiky a komunikácií (IKT). Spoločnosť Huawei pomáha telekomunikačným operátorom, podnikom a  spotrebiteľom vytvárať maximálnu hodnotu poskytovaním konkurenčných riešení a služieb. Produkty a služby spoločnosti Huawei nájdete vo viac ako 170 krajinách sveta, slúžiac viac ako jednej tretine svetovej populácie. Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach spoločnosti Huawei: enterprise.huawei.com

KONTAKT: Emily Yu, +86-10-8288-2797, emily.yu@huawei.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring