OTS: Spoločnosti Amazon a Google oznamujú spustenie oficiálnych aplikácií...

TASR, 24. apríla 2019 15:26

OTS: Spoločnosti Amazon a Google oznamujú spustenie oficiálnych aplikácií YouTube na Fire TV; aplikácia Prime Video bude spustená na zariadeniach Chromecast a Android TV

Oficiálne aplikácie YouTube budú v nasledujúcich mesiacoch k dispozícii na Fire TV, čo užívateľom umožní bezproblémový prístup do sveta zábavy - k hudobným videám, obľúbeným tvorcom, filmom, reláciám, správam, športovým prenosom a inému obsahu.

Užívatelia služby Prime sledujúci na zariadeniach Chromecast a Android TV budú mať v najbližších mesiacoch neobmedzený prístup k tisíckam titulov a originálnym filmom Amazon Originals, vrátane seriálov a filmov, ktoré boli ocenené Zlatým glóbusom ako sú The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy’s Jack Ryan, Homecoming, Hanna a The Widow

Seattle & Mountain View, Kalifornia 24. apríla (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosti Amazon (NASDAQ: AMZN) a Google (NASDAQ: GOOGL) dnes oznámili, že v najbližších mesiacoch budú spúšťať oficiálnu aplikáciu YouTube na zariadeniach Amazon Fire TV a inteligentných televízoroch Fire TV Edition, ako aj aplikáciu Prime Video na streamovanie na Chromecast. Okrem toho bude Prime Video široko dostupné na partnerských zariadeniach Android TV a aplikácie YouTube TV a YouTube Kids budú doplnené do Fire TV koncom tohto roka. Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190418005212/en/ „Sme radi, že môžeme spolupracovať so spoločnosťou Amazon na spustení oficiálnej aplikácie YouTube na zariadeniach Fire TV po celom svete,“ povedala Heather Rivera, globálna riaditeľka produktových partnerstiev v spoločnosti YouTube. „Prinášame našu vlajkovú loď YouTube do Amazon Fire TV, čo dá našim používateľom ešte viac možností, ako sledovať videá a tvorcov, ktorých milujú.“

„Sme nadšení, že môžeme aplikáciu Prime Video priniesť do zariadení Chromecast a Android TV, a našim zákazníkom poskytnúť pohodlný prístup k reláciám a filmom, ktoré milujú,“ povedal Andrew Bennett, vedúci celosvetového obchodného rozvoja spoločnosti Prime Video. „Či už zákazníci sledujú poslednú sezónu seriálu The Marvelous Mrs. Maisel, tímy, ktoré súperia počas štvrtkovej futbalovej noci alebo si požičiavajú novo vydaný film, budú mať ešte viac spôsobov, ako sledovať to, čo chcú, kedykoľvek chcú a kdekoľvek sa práve nachádzajú.“

Oficiálna aplikácia YouTube App na Fire TV

Aplikácia YouTube bude pre používateľov najjednoduchším spôsobom ako sledovať všetok ich obľúbený obsah služby YouTube na Fire TV. Používatelia sa budú môcť prihlásiť do svojho existujúceho účtu na YouTube, pristupovať k svojej úplnej knižnici obsahu a prehrávať videá v rozlíšení 4K HDR pri 60 fps na podporovaných zariadeniach. Okrem toho, samostatné aplikácie YouTube TV a YouTube Kids budú tiež spustené neskôr v tomto roku na zariadeniach Fire TV a inteligentných televízoroch Fire TV Edition, tam, kde sú k dispozícii.

Aplikácia Prime Video na Chromecast a Android TV

Používatelia Chromecast budú mať spolu s používateľmi Android TV jednoduchý prístup ku katalógu Prime Video, vrátane posledných sérií seriálov Amazon Originals ako sú The Marvelous Mrs. Maisel, Hanna, Homecoming, Bosch, Catastrophe a The Grand Tour, rovnako aj k filmom Amazon Original ako sú Donald Glover’s Guava Island, a akadémiou nominovaným filmom ako sú The Big Sick a Cold War. Prime Video ponúka používateľom exkluzívne vlastnosti ako X-Ray ako aj prístup k rozlíšeniu 4K vrátane titulkov od Prime bez dodatočných nákladov. So službou Prime Video si môžu používatelia taktiež požičať alebo zakúpiť tituly alebo vybrať si z viac ako 150 kanálov Prime Video vrátane Showtime, HBO, CBS All-Access, Cinemax a STARZ.

Android TV je ochrannou známkou spoločnosti Google LLC.

O spoločnosti Amazon

Spoločnosť Amazon sa riadi štyrmi zásadami: posadnutosťou zákazníkom a nie konkurenčným zameraním, vášňou pre vynález, záväzkom k operačnej dokonalosti a dlhodobým myslením. Zákaznícke recenzie, 1-Click shopping, personalizované odporúčania, Prime, Fillillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabelty, Fire TV, Amazon Echo a Alexa sú niektoré z produktov a služieb, ktoré Amazon spustil ako prvé. Viac informácií nájdete na stránke www.amazon.com/about alebo sledujte @AmazonNews.

O spoločnosti Google

Poslaním spoločnosti Google je organizovať svetové informácie a sprístupňovať ich univerzálne a užitočným spôsobom. Prostredníctvom produktov a platforiem, ako sú Vyhľadávanie, Mapy, Gmail, Android, Google Play, Chrome a YouTube, zohráva spoločnosť Google významnú úlohu v každodennom živote miliárd ľudí a stala sa jednou z najznámejších spoločností na svete. Spoločnosť Google je dcérskou spoločnosťou spoločnosti Alphabet Inc.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190418005212/en/

Zdroj: Amazon.com, Inc.

Kontakt:

Amazon.com, Inc.

Media Hotline

Amazon-pr@amazon.com

www.amazon.com/pr

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu