OTS: Spoločnosť Young Living menuje Irvina Bishopa ml. do pozície výkonného...

TASR, 23. apríla 2019 12:06

OTS: Spoločnosť Young Living menuje Irvina Bishopa ml. do pozície výkonného viceprezidenta pre digitálne a strategické plánovanie. Nový člen výkonného vedenia je v popredí inovácie v digitálnom priestore a pokračuje v záväzku spoločnosti Young Living vytárať a dodržiavať štandardy v odvetví.

Lehi, Utah, 23. apríla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Young Living Essential Oils, svetový líder vo výrobe éterických olejov, oznámil, že vymenoval Irvina Bishopa ml. do pozície výkonného viceprezidenta pre digitálne a strategické plávanie. Vo svojej novej úlohe bude mať na starosti najmä aktualizáciu globálnej digitálnej stopy značky Young Living a zabezpečenie zosúladenia vedenia a stratégií v celej spoločnosti. 

„Irvin sa už v našej firme osvedčil ako skvelý líder. Vďaka nemu sa podarilo počas minuloročných výpredajov Black Friday napriek rekordným obratom zaistiť bezproblémový priebeh nákupov všetkých našich zákazníkov," uviedol Jared Turner, prezident and vedúci prevádzky spoločnosti Young Living. „Irvin zohral veľmi dôležitú úlohu pri tvorbe systému bezproblémovej online registrácie a skvalitňovaní riešení pomocou inovácií pre nových členov."

Irvin Bishop nastúpil do spoločnosti Young Living v roku 2018 ako viceprezident pre digitálne stratégie. Dnes už má viac ako 20 rokov skúseností v oblasti digitálneho marketingu, starostlivosti o spotrebiteľa a technológií. Od svojho vstupu do spoločnosti pracuje na digitálnej automatizácii globálnej reklamy a propagácie spoločnosti, posilnení nástrojov pre distribútorov a zvýšení spoločenskej prestíže.

Pred nástupom do spoločnosti Young Living získal Irvin Bishop mnoho ocenení za svoje inovácie pri práci vo firmách ako je Coca-Cola a AT&T. Ako vedúci oddelenia digitálneho marketingu značky Coca-Cola viedol reklamné kampane počas Svetového pohára FIFA, olympijských hier či ligy Super Bowl. Pre Irvina je dôležitá jednotná tímová práca posilňujúca individuálny rozvoj, otvorená komunikácia, jasná spoločná vízia a tvorba stimulujúceho pracovného prostredia.

„Young Living je spoločnosť, ktorá si stojí za tým, čo povie," povedal Irvin. „Je to jedna z mála firiem, ktoré dôsledne dokazujú svoj záväzok voči zdraviu a wellness. Teším sa na plnenie a prekročenie prísľubov Záväzku 5x5 rozšíriť každý rok naše produkty na päť nových trhov a získať ďalších 5 miliónov členov v priebehu nasledujúcich piatich rokov."

Viac informácií o globálnom vedúcom tíme spoločnosti Young Living nájdete na webovej stránke: YoungLiving.com.

O spoločnosti Young Living Essential Oils

Young Living Essential Oils, LC so sídlom v Lehi, v štáte Utah, je svetovým lídrom v oblasti éterických olejov ponúkajúci najvyššiu kvalitu produktov. Young Living neustále bojuje o prvenstvo v odvetví aj pomocou prísnych štandardov a nastavenia výrobného procesu Seed to Seal® stojaceho na troch podstatných pilieroch: zdrojoch, vede a normách. Tieto princípy pomáhajú spoločnosti Young Living ochraňovať planétu a zabezpečiť čisté esenciálne oleje, ktoré môže každý používať s pokojom v duši a zdieľať s priateľmi či rodinou. Produkty značky Young Living pochádzajú z vlastných alebo partnerských fariem spoločnosti alebo od dodávateľov s certifikátmi Seed to Seal a podporujú nielen zdravý životný štýl, ale poskytujú aj možnosť viac ako šiestim miliónom členov na celom svete nájsť zmysel, účel a celoživotnú pohodu prepojením práce, hodnôt a vášne. Viac informácií nájdete na YoungLiving.com, sledujte nás na@younglivingeo na Twitteri alebo nám dajte „like" na Facebook.

Kontakt pre médiá:

Otázky zo strany médií prosím adresujte na: prinquiries@youngliving.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/874590/Young_Living_Essential_Oils_Irvin_Bishop_Jr.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/323110/Young_Living_Essential_Oils_Logo.jpg  

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring