OTS: Spoločnosť Webnovel spustila súťaž Webnovel Spirit Awards Spring 2020, k...

TASR, 8. júla 2020 15:06

Spoločnosť Webnovel spustila súťaž Webnovel Spirit Awards Spring 2020, ktorej cieľom je podporiť viac talentovaných autorov

SINGAPUR, 8. júla 2020 /PRNewswire/ (TASR-OTS) -- Spoločnosť Webnovel (ďalej len "spoločnosť"), globálne elektronické vydavateľstvo patriace pod krídla firmy China Literature (0772.HK), popredného IP inkubátora a vydavateľa online literatúry, spustila súťaž Webnovel Spirit Awards Spring 2020 a vyzvala autorov z celého sveta, aby do súťaže, v ktorej je možné vyhrať až 10 tisíc dolárov, prihlásili svoje diela.

V snahe podporiť ešte viac talentovaných tvorcov, prijíma spoločnosť Webnovel do súťaže diela v anglickom jazyku od autorov z celého sveta, bez ohľadu na to, či sa jedná o amatérskych či profesionálnych spisovateľov. Účastníci môžu do súťaže prihlásiť svoje diela v šiestich rôznych kategóriách: apokalypsa, sladká láska, rytieri a mágia, evolúcia, herný svet a fantasy/sci-fi (LitRPG) a komédie. V každej kategórii môže byť vyhlásených aj niekoľko víťazov, pričom každý z nich dostane výhru 10 tisíc dolárov. Víťazné diela budú vyberané na základe komerčnej hodnoty, pravidelnosti vo vydávaní ďalších častí a obľuby autora u svojich čitateľov.

Platforma spoločnosti Webnovel poskytuje osobnú vydavateľskú podporu (vo formáte jeden vydavateľ pre jedného autora), pričom vydavatelia zo spoločnosti Webnovel úzko spolupracujú s autormi, pomáhajú im s prípravou a spúšťaním kampaní a informujú ich o najnovších trendoch v oblasti obsahu.

Spoločnosť Webnovel považuje autorov za svoje najdôležitejšie aktívum. Jedným z hlavných poslaní firmy Webnovel je pomáhať autorom speňažiť svoje diela a podporovať talentovaných autorov pri tvorbe ďalších kreatívnych diel.

Vydávanie literatúry online sa líši od bežného fyzického vydavateľstva a jedná sa vlastne o úplne nový spôsob tvorby obsahu. Model spoločnosti Webnovel umožňuje autorom vydávať dokončené aj nedokončená diela po jednotlivých častiach. Autori môžu písať svoje diela, pričom čitatelia medzitým už môžu čítať dokončenej časti. Vďaka tomu tak autori ľahko a rýchlo získavajú spätnú väzbu od svojich čitateľov. Prostredníctvom platformy Webnovel navyše môžu čitatelia úzko komunikovať s autormi.

Spoločnosť Webnovel už v minulosti úspešne usporiadala podobnú súťaž na Filipínach. Tejto súťaže sa zúčastnilo celkom 148 účastníkov, ktorí si odniesli ceny za zhruba 206 tisíc dolárov.

Viac informácií o tejto súťaži nájdete na webovej stránke: https://activity.webnovel.com/noah/857910915/index

O spoločnosti Webnovel

Webnovel je celosvetová platforma pre vydávanie literatúry online. V súčasnej dobe má viac ako 60 tisíc autorov z domova i zo zahraničia a viac ako 200 prekladateľov do rôznych jazykov. Na platforme Webnovel doteraz vyšlo viac ako 100 tisíc pôvodných románov a celosvetovo ju navštevuje viac ako 60 miliónov ľudí. Vydavateľstvo China Literature spolupracuje s 8,1 miliónom autorov a vydalo 12,2 milióna literárnych diel z viac ako 200 rôznych žánrov. Firma úspešne vydala a vytvorila obrovské množstvo úspešných literárnych diel, ako sú napríklad Candle in the Tomb, The Graver Robbers 'Chronicles, Nirvana in Fire alebo The King' Avatar, ktoré boli adaptované do filmovej podoby, televíznych seriálov, animovaných filmov, komiksov alebo hier. Strategickým partnerom a akcionárom spoločnosti Webnovel je firma Tencent.

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/1200417/Webnovel_Launches_Webnovel_Spirity_Awards_Spring_2020_Nurture_More_Talented.jpg

KONTAKT: Cheng Cheng, +86-21-6187-0500-81504, press@webnovel.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring