OTS: Spoločnosť Vesta vymenovala Shimona Steinmetza za finančného riaditeľa.

TASR, 1. februára 2023 9:36

Odborník na riadenie rastu a technologický trh bol prijatý na vedenie globálnych finančných operácií a stratégií rozvoja spoločnosti.

ATLANTA, 31. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Vesta, popredná globálna platforma na zaručenie transakcií pri online nákupoch, dnes oznámila prijatie lídra v oblasti podnikovej transformácie Shimona Steinmetza na pozíciu finančného riaditeľa.

Steinmetz má viac ako 20 rokov skúseností v spolupráci s manažérskymi tímami a investormi súkromného kapitálu na zvýšenie prevádzkovej výkonnosti a maximalizáciu hodnoty pre zainteresované strany. Naposledy Steinmetz pôsobil ako senior riaditeľ v spoločnosti Alvarez & Marsal v oblasti finančných služieb a transformácie, kde sa špecializoval na pomoc klientom pri riešení ich najzložitejších obchodných problémov s cieľom dosiahnuť merateľné zvýšenie hodnoty celej spoločnosti.

Steinmetzove predchádzajúce skúsenosti vo funkcii finančného riaditeľa zahŕňajú pôsobenie na pozícii finančného riaditeľa v spoločnosti MerchantE v Atlante v štáte Georgia, kde uskutočnil transformáciu podniku, ktorá priniesla výrazné zvýšenie hodnoty podniku, ako aj na pozícii finančného riaditeľa spoločnosti Finjan Holdings, firmy zameranej na kybernetickú bezpečnosť založenú na správaní, ktorá pod Steinmetzovým vedením vstúpila na burzu Nasdaq.

„Sme nadšení, že sa Shim pripojil k nášmu tímu vedenia počas vzrušujúceho obdobia rastu spoločnosti," povedal Ron Hynes, generálny riaditeľ spoločnosti Vesta. „Má vynikajúce skúsenosti s dosahovaním hmatateľných výsledkov a vytváraním dlhodobo udržateľnej hodnoty. Rozsah jeho skúseností bude neoceniteľný pri podpore našich operácií s cieľom uspokojiť globálny dopyt po našich službách."

Ako finančný riaditeľ bude Steinmetz riadiť globálnu finančnú organizáciu a činnosti spoločnosti Vesta vrátane zlepšovania výkonnosti, finančných operácií, rozvoja spoločnosti, získavania investorov, technologickej transformácie, riadenia zainteresovaných strán a ďalších. Bude priamo podriadený generálnemu riaditeľovi spoločnosti Ronovi Hynesovi a bude pôsobiť v kancelárii spoločnosti Vesta v Atlante v štáte Georgia.

„Som nadšený, že sa môžem pripojiť k spoločnosti, ktorá sa snaží pomáhať firmám rásť a uspieť na celom svete tým, že eliminuje podvody a zvyšuje mieru schvaľovania," povedal Shimon Steinmetz, finančný riaditeľ spoločnosti Vesta. „Teším sa, že budem poskytovať podporu pre činnosť spoločnosti pri jej ďalšom rozširovaní a upevňovaní vedúceho postavenia v rámci ekosystému prevencie podvodov a schvaľovania transakcií v rôznych odvetviach."

Steinmetz začal svoju kariéru v oblasti technológií ako profesionál v spoločnosti TH Lee Putnam Ventures a ako investičný bankár v oblasti technológií v spoločnosti Cantor Fitzgerald. Na začiatku svojej kariéry pracoval na kapitálových trhoch s pevným výnosom v spoločnosti Salomon Smith Barney a v investičnom bankovníctve v Goldman Sachs. Získal titul MBA na University of Chicago Booth School of Business a bakalársky titul na Yeshiva University.

O spoločnosti Vesta

Spoločnosť Vesta je globálna spoločnosť v oblasti záruk pre transakcie pri online nákupoch, ktorá poskytuje bezkonkurenčnú mieru schválenia a bezproblémový zákaznícky zážitok, pričom eliminuje spätné platby a iné formy digitálnych podvodov. Spoločnosť Vesta sa odlišuje svojou sofistikovanou dátovou vedou a viac ako 25-ročnými skúsenosťami a prináša hlboké pochopenie niektorých najvážnejších svetových hrozieb a náročných trhov. Popredné značky v oblasti elektronického obchodu, cestovného ruchu, finančných služieb a telekomunikácií sa spoliehajú na spoločnosť Vesta, že im poskytne presné rozhodnutia a 100 % záruku ochrany transakcií a príjmov v reálnom čase. Viac informácií nájdete na lokalite www.vesta.io.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1992670/Vesta_Corporation_Shimon_Steinmetz_CFO.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1840951/Vesta_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring