OTS: Spoločnosť Universal Fibers otvára nový podnik v Európe

TASR, 16. mája 2019 16:28

Gorzów Wielkopolski, Poľsko 16. mája (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Universal Fibers, Inc. 13. mája 2019 slávnostne otvorila nový podnik v Európe. Ceremoniálu sa zúčastnili zákazníci a odvetvoví partneri spoločnosti Universal Fibers z celého sveta spolu so zástupcami mesta Gorzów Wielkopolski v Poľsku.

„Sme veľmi radi, že môžeme podporiť našich zákazníkov a otvoriť najnovší výrobný podnik v Poľsku," povedal Marc Ammen, generálny riaditeľ spoločnosti Universal Fiber Systems. „Je to krok, ktorý súvisí s našou stratégiou globálneho rastu a expanzie od roku 2009, kedy sme rozšírili výrobu smerom do Ázie a neskôr aj do Veľkej Británie. Reakcia zákazníkov bola nebývalá a vďaka kvalitným výrobkom a službám sa nám darí skvelo napredovať."

Podnik je plne integrovaný od extrúzie až po hotové priadze vo viacerých chemických odvetviach vrátane nylonu typu 6 a 66 a slúži európskym výrobcom kobercov v komerčných, obytných a automobilových segmentoch. „Nový výrobný podnik predstavuje ďalšiu investíciu do záväzku poskytovať našim zákazníkom najvyššiu úroveň kvality a služieb," uviedol Phil Harmon, prezident spoločnosti Universal Fibres. „Sme globálna spoločnosť a naše špičkové technológie z USA a Ázie sú nasadzované lokálne na európskom trhu. Táto investícia je pre budúcnosť spoločnosti Universal Fibers kľúčová a poskytuje dôležitú platformu pre rozvoj v regióne."

„Spoločnosť Universal Fibers je jednou z dvoch obchodných jednotiek korporácie Universal Fiber Systems," povedal Marc Ammen. „S pokračujúcim rozširovaním portfólia spoločnosti je výstavba tohto podniku podporou synergie, ktorú zabezpečujeme v súčasnosti v USA, Európe a Číne pre našu druhú obchodnú jednotku Premiere Fibres." O spoločnosti Universal Fibers, Inc.: Universal Fibers, Inc. je jednou z dvoch obchodných jednotiek korporácie Universal Fiber Systems, LLC, spolu s druhou obchodnou jednotkou Premiere Fibers, Inc.. Spoločnosť Universal Fibers, Inc. so sídlom v Bristole vo Virgínii, USA s výrobnými závodmi v Európe, Thajsku a Číne je globálnym lídrom vo výrobe vysokokvalitných syntetických filamentových vlákien farbených v roztoku určených na podlahy, pre dopravu a odvetvie priemyselných vlákien.

Universal Fibers® | ISO 9001, 14001 | Bristol, Virginia USA | Taicang, China

Viac informácií nájdete na: +1.276.669.1161, info@unversalfibers.com  www.universalfibers.com

Kontakt pre médiá: Denise Rushing Tele: +1.423.752.4687, ext. 317 E: drushing@ndp-agency.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/887900/Universal_Fibers_Ribbon_Cut ting.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/656222/Universal_Fibers_Logo.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring