OTS: Spoločnosť UFOMiners prichádza so štyrmi výkonnými hardvérmi na ťažbu...

TASR, 31. októbra 2016 12:34

OTS: Spoločnosť UFOMiners prichádza so štyrmi výkonnými hardvérmi na ťažbu kryptomeny

Las Vegas 31. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Jeden z popredných výrobcov hardvérov pre ťažbu kryptomeny, spoločnosť UFOMiners (www.UFOMiners.com) uviedla na trh štyri výkonné bane pre dolovanie Bitcoinov a Litecoinov. Hardvér - MesaMiner, NekrosMiner, OberonMiner a OberonMiner Prime - si už teraz môžete objednať v cenovom rozpätí od 3200 USD po 4900 USD.

Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20161028/434002

Aj MesaMiner aj NekrosMiner ponúkajú rýchlosť ťažby 60 TH/s a 85 TH/s a sú momentálne ďaleko najlepším hardvérom na ťažbu Bitcoinov. MesaMiner je špeciálnym vydaním dobre známej ťažobnej technológie RinoMiner a je dostupná za cenu 3 600 USD, pričom jej výkonnejší náprotivok NekrosMiner sa predáva za cenu 4 800 USD. Podobná je situácia s technológiami OberonMiner a OberonMiner Prime, ktoré sú vytvorené pre ťažbu Litecoinov a ich ťažobná rýchlosť je 1,2 GH/s a 2.2 GH/s. Predávajú sa za 3 200 USD a 4 900 USD.

Spoločnosť UFOMiners je na trhu už skoro dva roky. Svoju prevádzku začala v roku 2014 a pozostáva z vrcholových odborníkov s mnohými rokmi skúseností s dizajnom a vývojom zariadení, technickou stránkou a riadením. Odborné poznatky jej zamestnancov umožňujú spoločnosti UFOMiners vyvinúť všetky kľúčové komponenty hardvéru pod vlastnou strechou bez potreby zapájať riešenia tretej strany. Využitie alternatívnych nových metód výroby tiež pomáha spoločnosti udržať ceny na nízkej hladine a pritom stále ponúkať čo najvyšší výkon.

Zákazníci môžu ihneď nakupovať ktorýkoľvek z produktov firmy UFOMiners priamo na jej webovej stránke. Platiť môžete Bitcoinami, Litecoinami a bankovými prevodmi. Krypto hardvérové jednotky od spoločnosti UFOMiners vám budú zaslané zdarma s použitím overených kuriérskych služieb ako je FedEx, UPS alebo DHL a v balíku nájdete aj všetky potrebné doplnky pre okamžitú inštaláciu. Všetky zariadenia od spoločnosti UFOMiners prechádzajú dvomi štádiami testovania v priebehu výrobného procesu a po jeho ukončení v záujme eliminácie chýb. Okrem toho dostanete ku všetkým hardvérom od firmy UFOMiners aj 5-ročnú záruku na výrobné chyby, aby sme zákazníkom zabezpečili pokoj mysle.

O spoločnosti UFOMiners:

UFOMiners je spoločnosť so sídlom v nevadskom Las Vegas, ktorá sa špecializuje na hardvér pre ťažbu kryptomeny, blockchainové technológie a služby vzdialeného hardvérového prístupu. Firma UFOMiners zamestnáva vysoko špecializovaný tím odborníkov, ktorí sa starajú o to, aby bola spoločnosť vždy o krok vpred.

Viac informácií o spoločnosti UFOMiners získate na: http://www.ufominers.com

Kontakt:

Ruben Vos

UFOMiners LLC.

tel: 702-832-0543

web: http://UFOMiners.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring