OTS: Spoločnosť TUMI stavia na histórii inovácií prostredníctvom udržateľnosti

TASR, 1. júla 2020 15:48

NEW YORK 1. júla (TASR/OTS/PRNewswire) - S históriou výroby najkvalitnejších výrobkov dnes spoločnosť TUMI, vedúca medzinárodná značka v oblasti cestovania a životného štýlu, podniká ďalší krok vo svojom poslaní na ochranu toho, čo je dôležité. Spoločnosť TUMI sa zaväzuje minimalizovať svoj vplyv na planétu tým, že navrhuje trvanlivé a udržateľné materiály pri uvedení Merge, prvej cestovnej kolekcie vyrobenej z recyklovaných materiálov, ako aj výberom štýlov v kolekciách Alpha Bravo a Devoe. Tieto nové produkty poskytujú spotrebiteľom možnosť voľby pre našu planétu bez toho, aby to ohrozilo štýl alebo kvalitu.

"Keď nastane ten správny čas, a cestujúci sa budú môcť vydať na svoju ďalšiu cestu, sľubujeme, že budeme chrániť nielen ich cenné osobné veci, ale aj svet, v ktorom cestujú," hovorí Victor Sanz, kreatívny riaditeľ spoločnosti TUMI. "Značka TUMI je svojou povahou inovatívna, ale sme trvalo udržateľní na základe výberu. A preto sme odhodlaní navrhovať inovatívne výrobky a výrobné procesy, ktoré sa starajú o našu planétu, a zároveň zabezpečiť, aby sa s našimi ľuďmi zaobchádzalo s rešpektom a starostlivosťou."

Spoločnosť TUMI sa venuje budovaniu udržateľnejšej budúcnosti a vytvorila program, ktorý zdôrazňuje význam udržateľnosti vo všetkých aspektoch jej podnikania. Zameriava sa na: • Inovatívne výrobky. Vďaka tomu, že spoločnosť TUMI navrhla produkty, ktoré sú vyrobené tak, aby vydržali a sú vyrobené s použitím recyklovaných materiálov, odklonila viac ako 980 000 plastových fliaš zo skládok; • Uhlíkovú akciu, ktorej cieľom je do roku 2025 znížiť uhlíkovú záťaž o 15% a prejsť na 100% obnoviteľnú energiu; • Prosperujúci dodávateľský reťazec, ktorý vyžaduje, aby dodávatelia spĺňali normy spoločnosti TUMI týkajúce sa spravodlivého a zodpovedného podnikania; a • Ľudí, pretože poskytuje globálnemu tímu TUMI bezpečné pracovné prostredie a ponúka najlepšie príležitosti, kultúru a podporu. Diverzita a začlenenie je kľúčovým pilierom záväzku značky v oblasti udržateľnosti.

Cestu spoločnosti TUMI poháňajú ľudia. Ich vášeň a odhodlanie z nich robia najväčší prínos značky. Ako podnik zameraný na ľudí poskytuje spoločnosť TUMI zmysluplné príležitosti pre všetkých zamestnancov tým, že investuje do ich úspechu a vytvára podporné pracovné prostredie. Kľúčovým prvkom úsilia spoločnosti TUMI v oblasti trvalej udržateľnosti je dosiahnutie pozitívneho vplyvu na blízke i vzdialenejšie spoločenstvá. V spolupráci s výnimočnými charitatívnymi partnermi sa spoločnosť TUMI usiluje o to, aby náročné cesty viedli k lepším usporiadaným miestam s cieľom vytvárať trvalé a udržateľné zmeny na celom svete.

"Neustále sme na ceste, rozširujeme naše podnikanie a zabezpečujeme, že pracujeme s integritou na každom kroku," hovorí Jean DeCicco, generálny riaditeľ TUMI North America. „Keďže som v spoločnosti viac ako desať rokov, osobne som videl pozitívny vývoj ktorým sme prešli, a som nadšený, že môžeme pokračovať v cielenom progrese. Ako značka veríme, že máme zodpovednosť za svet mimo výrobkov, ktoré predávame, a to najmä za našich ľudí a našu planétu."

Záväzok spoločnosti TUMI k dlhovekosti je súčasťou DNA značky od samého začiatku. So zameraním na celú životnosť výrobku po jeho predaji sa trvalá udržateľnosť nezastavuje vo využívaní recyklovaných materiálov. Keďže hodnota je dôležitejšia ako kedykoľvek predtým, spoločnosť TUMI cielene navrhuje prepracovateľnosť pri návrhu produktu a vytvára tašky, ktoré sa dajú nosiť ešte dlhšie. Rozsiahla globálna sieť opráv navyše pomáha zaistiť, aby tašky TUMI zostali v používaní čo najdlhšie, čo ďalej minimalizuje dopad na skládky.

"Všetky naše materiály neúnavne navrhujeme a testujeme na odolnosť a sme odhodlaní dosahovať najvyššiu kvalitu," hovorí Christine Riley Miller, riaditeľka pre udržateľnosť. "V rámci nášho programu trvalej udržateľnosti bude spoločnosť TUMI pokračovať v uskutočňovaní zmien v celom našom podnikaní s cieľom minimalizovať náš vplyv na zmenu podnebia. Robustný výkon samotných recyklovaných PET fliaš - ktoré spĺňajú všetkých našich 30 prísnych testov - nám umožňuje používať zodpovedné materiály bez kompromisov pre našich zákazníkov a zároveň dodržiavame náš záväzok chrániť planétu, po ktorej radi cestujeme."

Udržateľné produkty

Ľahká, ale trvanlivá kolekcia spoločnosti TUMI, ako aj vybrané štýly z drsného, ale rafinovaného radu Alpha Bravo a architektonicky navrhnutého radu Devoe, sú vybavené materiálmi, ktoré odrážajú étos značky z hľadiska dlhovekosti a zároveň poskytujú druhý život nechcenému plastu. Produkty spoločnosti TUMI z kolekcie Jar 2020 vyrobené z recyklovaných materiálov presmerovali z cesty na skládky viac ako 395 000 plastových fliaš.

Recyklovaný PET obal Merge používa plastové fľaše, ktorým bráni v tom, aby skončili na skládke. A vonkajšia textília tela je vyrobená z prebytku nylonu - tiež určeného na skládky, ktorý je spracovaný tak aby mal novú formu ako pracovitá textília, ktorá sa ideálne hodí pre moderné cestovanie. Podobne sa štýly v radoch Alpha Bravo a Devoe vyrábajú s textíliou tela pozostávajúcou z recyklovaného nylonu po priemyselnej výrobe a podšívkou vyrobenou z recyklovaných plastových fliaš po spotrebiteľovi.

Kolekcia Merge, prvá udržateľná kolekcia batožiny spoločnosti TUMI • Tkanina: recyklovaný nylon z priemyselnej výroby • Podšívka: rPET po použití spotrebiteľom • Fľaše odklonené z pôvodnej výroby: 214 000 Štýly Alpha Bravo, vyrobené z recyklovaných materiálov • Tkanina: recyklovaný nylon z priemyselnej výroby • Podšívka: rPET po použití spotrebiteľom • Fľaše odklonené z pôvodnej výroby: 172 800 Štýly Devoe, vyrobené z recyklovaných materiálov • Tkanina: recyklovaný nylon z priemyselnej výroby • Podšívka: rPET po použití spotrebiteľom • Fľaše odklonené z pôvodnej výroby: 8,600

O spoločnosti TUMI

Od roku 1975 vytvára spoločnosť TUMI základné obchodné a cestovné produkty, ktoré sú určené na úpravu a skrášlenie všetkých aspektov života v pohybe. Spojením bezchybnej funkčnosti s duchom dôvtipu sme odhodlaní podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre ľudí v pohybe a tvorcov pri hľadaní svojich vášní. Značka sa predáva na celom svete vo viac ako 75 krajinách s viac ako 2 000 predajnými miestami. Viac informácií o spoločnosti TUMI nájdete na stránke www.TUMI.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/214382/tumi_logo.jpg

Kontakt pre tlač: TUMI, Zoe Saunders, zoe.saunders@tumi.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring