OTS: Spoločnosť TOPDON predstavuje najmodernejšiu ...

TASR, 25. apríla 2024 10:24

OTS: Spoločnosť TOPDON predstavuje najmodernejšiu termovíznu kameru s 9 mm nastaviteľným objektívom

Rockaway 25. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť TOPDON (https://www.topdon.com/) popredný poskytovateľ špičkových technológií a moderných nástrojov pre profesionálov a nadšencov v oblasti autoopravárenstva, práve predstavila svoju najnovšiu profesionálnu termovíznu technológiu, ktorá je prezentovaná v novom modeli TS001. Táto termokamera pre Android s dlhým ohniskom je navrhnutá tak, aby zachytávala ostré snímky, a to aj pri objektoch tak blízko, ako sú dosky plošných spojov.

„Termovízia sa stala dôležitým nástrojom na rýchle a presné zameranie a opravu zložitých problémovv širokom spektre priemyselných odvetví," povedal Mike Zhou, generálny riaditeľ spoločnosti TOPDON. „Ako líder v oblasti pokročilých riešení pre automobilový priemysel sme hrdí na to, že môžeme predstaviť našu najdokonalejšiu termovíznu technológiu TS001. Táto nová výkonná termovízna kamera bude významným nástrojom na odstraňovanie konštrukčných, elektrických a mechanických porúch, ako aj na zvýšenie bezpečnosti v náročných podmienkach."

Pomocou 9 mm nastaviteľného objektívu ponúka TS001 infračervené zobrazenie s jasnosťou od 0,1 do 500 metrov. Vďaka infračervenému rozlíšeniu 256 × 192 sa dosahujú bezchybné výsledky pri makroelektrickej detekcii aj vonkajšom pozorovaní. Jeho 25 Hz vysokorýchlostná snímková frekvencia rýchlo zachytí drobné poruchy, zatiaľ čo robustné režimy merania ponúkajú presné údaje o teplote a intuitívny prehľad o rozložení tepla.

„Pokročilá technológia, ktorú sme navrhli v našej termovíznej technológii TS001, má ďalekosiahle využitie aj mimo automobilového priemyslu," povedal Zhou. „Keďže táto technológia nie je len preventívna, môže viesť aj k zvýšeniu bezpečnosti a energetickej účinnosti všade tam, kde sa vyžaduje rýchle a presné zisťovanie teplotných zmien. Odborníci v oblasti priemyselnej údržby, elektroinšpekcií, stavebníctva, vzduchotechniky a lekárskej diagnostiky sú jedni z mnohých, ktorí využijú našu technológiu."

TS001 obsahuje niekoľko pokročilých funkcií vrátane:

• špičkovej kvality obrazu s infračerveným rozlíšením 256x192

• nastaviteľného 9 mm objektívu, ktorý zabezpečuje jasnosť pre blízke aj vzdialené objekty

• režimu pozorovania, ktorý rýchlo zachytáva ciele s jemnosťou

• inteligentného upozornenia na teplotu

• priebehu teploty v reálnom čase

• 10 farebných paliet

Viac informácií o funkciách TS001 nájdete na stránke https://www.topdon.com/products/TS001

O spoločnosti TOPDON

Spoločnosť TOPDON bola založená v roku 2017 a je dodávateľom základného, stredného a pokročilého náradia a riešení pre profesionálnych technikov, ako aj pre domácich majstrov. Spoločnosť TOPDON má celosvetovo viac ako 250 špičkových inžinierov a vlastní viac ako 500 patentov a softvérových autorských práv. Špičková technológia spoločnosti pomáha obchodom minimalizovať prestoje a maximalizovať zisky. Pre viac informácií navštívte www.topdon.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2394829/Topdon_Thermal_Imaging_Camera_TS001.jpgLogo: https://mma.prnewswire.com/media/2087434/TOPDON_logo___black_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring