OTS: Spoločnosť Tiens Group bola zvolená do propagačného programu čínskych...

TASR, 7. novembra 2017 11:21

Spoločnosť Tiens Group bola zvolená do propagačného programu čínskych národných značiek

Peking 7. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Medzinárodne aktívna spoločnosť Tiens Group so sídlom v Tianjine bola 31. októbra v Pekingu zvolená do propagačného programu čínskych národných značiek spravodajskej agentúry Xinhua.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/597573/Tiens_Group.jpg

Spoločnosť Tiens je 17. členom projektu, ktorý spustila čínska štátna tlačová agentúra Xinhua, aby posilnila hospodársku konkurencieschopnosť krajiny prostredníctvom budovania slávnych čínskych značiek doma aj v zámorí.

Liu Zhengrong, viceprezident a generálny tajomník tlačovej agentúry Xinhua, a Li Jinyuan, generálny riaditeľ a prezident spoločnosti Tiens, sa 31. októbra zúčastnili slávnostného podpisovania za obe strany.

Tiens vstúpil na medzinárodné trhy len dva roky po tom, čo ho Li Jinyuan založil v pobrežnom meste Tianjin v roku 1995. Tento medzinárodný konglomerát sa môže pochváliť priemyselným, obchodným a finančným kapitálom so zameraním na biologické technológie, zdravotníctvo, hotelový priemysel, cestovný ruch, vzdelávanie, elektronický obchod a finančné investície. Firma Tiens má pobočky v 110 krajinách a regiónoch s obchodným vplyvom vo viac ako 90 krajinách.

Táto čínska súkromná medzinárodná spoločnosť spolupracuje s najvýznamnejšími svetovými podnikmi a v priebehu svojej existencie už vybudovala obchodné impérium, hlavne mimo Číny, založené na širokej škále kreatívnych produktov v zdravotníctve a starostlivosti o pleť, kozmetike a domácich spotrebičoch.

Podľa informácií spoločnosti Tiens má táto korporácia stabilnú spotrebiteľskú základňou 40 miliónov rodín po celom svete.

Li Jinyuan hovorí, že ide o spoločnosť, ktorá je taká spätá ako "zaťatá päsť" a schopná "prijať celý svet do svojho náručia" a vytvoriť globálnu obchodnú sieť, ktorá nevylučuje žiadnu krajinu. Poukazuje tiež na to, že Tiens má tri úlohy, a to pokračovanie v globalizačnom procese, stabilnejšie obchodné platformy a rozsiahlejší priestor pre rast.

Tiens momentálne presúva časť svojich aktivít späť do Číny, kde buduje komplexnú univerzitu v Tianjine v blízkosti Pekingu.

Spoluprácou so spoločnosťou Xinhua, ktorej tlačové strediská sú roztrúsené po celej Číne a vo viac ako 180 krajinách sveta, môže spoločnosť Tiens dosiahnuť vyvážený vplyv doma aj v zahraničí.

Odkazy na obrazové prílohy: http://asianetnews.net/view-attachment?attach-id=300044

KONTAKT: Han, Tel: +86-10-8805-1148

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS svi

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring